Zorginstellingen

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ons werk is voor u een zorg minder. Dat betekent dat we vorderingen incasseren op een manier die -waar mogelijk- ook de goede relatie met uw debiteur behoudt. Een werkwijze, die bij elke cases weer anders kan zijn. Ook wel maatwerk genoemd, dat één van onze expertises is. De dynamiek die uw sector met zich meebrengt, geeft daarbij ook de nodige juridische uitdagingen. Ook daar zijn wij de ervaren hulpverlener voor.

Liever direct contact?

Doelgroep

Wil je meer weten over de situatie 

binnen jouw zorginstelling?

We nemen graag het voortouw en werken vanuit de menselijke maat. Wij laten ons hart spreken en zijn hard als dat nodig is. 

Bel ons

Mail ons

"Onze debiteur is vaak een terugkerende klant. Dat snapt Wigger Van het Laar ook."

Ervaringen

Regievoerder

Om dit proces is goede banen te leiden, zijn wij een deskundige regievoerder. Onze diverse specialisismen maakt dat we krachtig te werk kunnen gaan. We zijn opgewassen tegen uiteenlopende uitdagingen en weten de (menselijke) weg om rechtvaardig uw recht te kunnen halen.

Nieuws

Op de hoogte blijven

 

elke dag veranderen

zaken 

Debiteurenbeheer door WVHL

Debiteurenbeheer door WVHL

In onze eerdere blog hebben wij u diverse tips gegeven om een goed debiteur...
lees verder >
Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur

Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur?

De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke spin in het web als het om het ma...
lees verder >
Facturen sneller betaald krijgen

Facturen sneller betaald krijgen

Waarom is het belangrijk om een goed debiteurenbeheer te hebben? Een goed d...
lees verder >
Vragen

Veelgestelde vragen

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar en is belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak in Nederland. 

 

De werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder uitvoert die hem bij de wet zijn opgedragen worden ambtelijke werkzaamheden genoemd.

De ambtelijke werkzaamheden bestaan uit dagvaarden, betekenen, opmaken van akten, executeren en onder meer toezicht houden bij openbare verkopen.

U kent het wel. Op de laatste aanmaning staat iets als: "als u nu niet betaalt geven wij de zaak uit handen van onze deurwaarder en zijn alle kosten voor uw rekening". Maar wat doen wij dan als u de zaak uit handen heeft gegeven?

Nee, wij kunnen geen verhaalsinformatie verschaffen. Wel kunnen wij op basis van de ruime bekendheid met en ervaring in deze regio een inschatting maken van de situatie. 

 

Indien wij in het recente verleden zaken op betrokkene als oninbaar hebben afgeboekt, stellen wij u hiervan in kennis.