Vacature

Wij zijn op zoek naar een gedreven, zelfverzekerde jurist

Jouw doel is om de klant naar tevredenheid bij te staan in een juridisch traject. Wij willen actief bijdragen aan dingen die jou gelukkig maken.

Profiel

Wie zoeken wij?

Een jurist op het gebied van privaatrecht met in het bijzonder huurrecht. Als jurist behandel je zelfstandig juridische dossiers van begin tot eind. Je kan hierbij denken aan juridische adviezen en/of schikkingsonderhandelingen, maar ook aan het schrijven van processtukken of het voeren van het woord tijdens zittingen. Als jurist analyseer en herken je de juridische valkuilen in een dossier en maak je een inschatting van de mogelijke verweren. Verder voer je zelfstandig procedures bij de kantonrechter. Je doel is om de klant naar tevredenheid bij te staan in een juridisch traject. Goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Uiteraard krijg je hierbij de nodige ondersteuning en begeleiding.

Jouw Profiel

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met ons op via:

Bel Karin

Mail Karin

Het structureel oplossen van schulden vereist een strakke regie vanuit de menselijke maat

WVhl als werkgever

Over jouw nieuwe werkgever

Wij zijn een dynamisch en gezellig team bestaande uit specialisten op het gebied van incasso, executierecht en juridische dienstverlening. Op deze drie vlakken werken wij nauw samen, waardoor we elk dossier van begin tot eind onder onze regie hebben. Hiermee gaat gepaard dat er altijd ruimte is voor vragen of om onderling met elkaar te sparren. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoorpand nabij het centrum met modern ingerichte kantoorruimtes. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen. Omdat geen enkel dossier hetzelfde is, bieden wij een oplossingen op maat. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de belangen van alle partijen in acht te nemen en de menselijke maat toe te passen.

 

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons centraal. Gelukkige werknemers zorgen immers voor een prettige werksfeer en een verhoogde productiviteit. Wij willen actief bijdragen aan dingen die jou gelukkig maken. Daarom stellen wij jaarlijks een bedrag beschikbaar dat vrij te besteden is aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu werkgerelateerd is of je wilt leren kitesurfen… Het mag bij ons allemaal.

Jouw karakter


Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar en verbaal sterk.

Onze arbeidsvoorwaarden


Je werkt minimaal 32 (bij voorkeur 40) uur per week. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega’s zijn gemotiveerd, enthousiast en denken graag met je mee. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Interesse?

 

Wil je meer te weten komen over wat jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn? Neem dan contact op met Karin Wigger. Een dagje meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Jouw sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail versturen naar k.wigger@wvhl.nl, onderwerp vacature.

Bel Karin

Mail Karin