Wigger Van het Laar
Wigger Van het Laar

Krachtig in 

oplossingen

Logo Wigger Van het Laar

Krachtig in

oplossingen

Wigger Van het Laar

VACATURES

Maatwerk als het gaat om incasso, ambtelijke werkzaamheden en juridisch advies & specialist op het gebied van huurrecht en mediation.

VACATURE JURIST (FULLTIME)

Logo Wigger Van het Laar

Wigger Van het Laar is al meer dan 20 jaar een succesvol incassobureau & gerechtsdeurwaarder in Almelo.

Een erg afwisselende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij jij tegelijkertijd een bijdrage levert aan het resultaat en succes Van Wigger Van het Laar.
WVHL is een gerechtsdeurwaarder die bekend is in zijn regio. Heeft een gezonde dosis regionale kennis. Weet waar hij gaat en staat en zorgt voor uw opdracht.

JE WERKGEVER

 

Bij Wigger Van het Laar willen we positieve impact realiseren bij het oplossen en voorkomen van de schuldproblematiek en zo onze bijdrage leveren aan een mooie(re) samenleving. We werken daarbij volgens onze bewezen succesvolle methodes die schuldenaren en schuldeiser echt verder helpen. Dat is ook hard nodig, want in 2018 had maar liefst één op de drie huishoudens te maken met een betalingsachterstand en had één op de vijf betalingsproblemen. Het is bovendien niet alleen financieel een enorm groot probleem in de samenleving.

 

Bij Wigger Van het Laar werken we vanuit de menselijke maat. Wij laten ons hart spreken maar zijn tegelijk hard als dat nodig is. Ofwel, stevig maar altijd eerlijk en rechtvaardig. Herken jij je in dit profiel en wil je actief meedenken over hoe we het innen van gelden en schulden nog beter aan kunnen pakken, dan nodigen we je uit om samen met ons het verschil te kunnen maken. Als je als professional in jouw vakgebied ook echt wat voor de maatschappij wilt betekenen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze visie

Het structureel oplossen van schulden vereist
een strakke regie vanuit de menselijke maat.

WIE ZOEKEN WE?    

 

Een jurist op gebied van huurrecht, incasso, proces- en executierecht. Je doel is het bieden van krachtige oplossingen die de verstoorde relaties tussen jouw klanten en hun debiteuren oplossen. Je adviseert daarbij de klant. Hierbij ben je besluitvaardig en zet je plannen om in acties. Ook in een eventueel executietraject. Verder voer je zelfstandig de procedures bij de kantonrechter. Een goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Daarnaast krijg je tijd en ruimte om met jouw enthousiasme en deskundigheid nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening

 

JE PROFIEL

 

  • Afgeronde opleiding WO rechtsgeleerdheid of HBO rechten
  • Affiniteit met huurrecht en procesrecht
  • Ambitieus, enthousiast en klantgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • No-nonsense
  • Teamspeler
Vaste relaties kunnen ons dagelijks rechtstreeks telefonisch bereiken. U kunt opdrachten bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week digitaal of persoonlijk aanleveren.

Onze directie

Karin Wigger

Karin Wigger

Algemeen directeur 

Gerechtsdeurwaarder   

Mediator 

Jurist

Richard van het Laar

Richard van het Laar

Algemeen directeur

Gerechtsdeurwaarder

 

Wigger Van het Laar zet zich in om haar werkzaamheden zo maatschappelijk verantwoord mogelijk uit te voeren. Bovendien zit sociaal incasseren in ons DNA

JE KARAKTER

 

Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar, verbaal sterk en gaat bij een teleurstelling niet bij de pakken neerzitten.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

 

Je werkt 40 uur per week. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega’s zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Samenwerkingen

 

Wij zijn een zelfstandig kantoor die graag haar kennis, ervaring en netwerk deelt. Met een aantal andere gerechtsdeurwaarderskantoren hebben wij daarom onze krachten gebundeld. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn! 

 

Logo’s van de samenwerkende gerechtsdeurwaarderskantoren …

 

Referenties     

 

- tekst -

Logo's van klanten + link naar site  INTERESSE?

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Wigger of Richard van het Laar, telefoonnummer 0546 544777. Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onderwerp vacature. Wil jij hierbij ook duidelijk aangeven wat jij zou toevoegen aan Wigger Van het Laar?

 

Logo Wigger Van het Laar

FAQ

Kennisbank

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven