Wigger Van het Laar
Wigger Van het Laar

Krachtig in 

oplossingen

Logo Wigger Van het Laar

Krachtig in

oplossingen

Wigger Van het Laar

VACATURES

Maatwerk als het gaat om incasso, ambtelijke werkzaamheden en juridisch advies & specialist op het gebied van huurrecht en mediation.

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER

Logo Wigger Van het Laar

Betaalgenoot is een nieuw concept van Wigger van het Laar en klaar om onderwijzend Nederland te helpen met betalingsregelingen.

Een erg afwisselende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij jij tegelijkertijd een bijdrage levert aan het resultaat en succes van Betaalgenoot.
WVHL is een gerechtsdeurwaarder die bekend is in zijn regio. Heeft een gezonde dosis regionale kennis. Weet waar hij gaat en staat en zorgt voor uw opdracht.

JE WERKGEVER

 

Bij Betaalgenoot willen we positieve impact realiseren bij het oplossen en voorkomen van de schuldproblematiek en zo onze bijdrage leveren aan een mooie(re) samenleving. We werken daarbij volgens onze bewezen succesvolle methodes die schuldenaren en schuldeiser echt verder helpen. Dat is ook hard nodig, want in 2018 had maar liefst één op de drie huishoudens te maken met een betalingsachterstand en had één op de vijf betalingsproblemen. Het is bovendien niet alleen financieel een enorm groot probleem in de samenleving.

 

Bij Betaalgenoot werken we vanuit de menselijke maat. We plaatsen ons in de schuldenaren en communiceren op gelijkwaardig niveau. Om zo onze doelen te bereiken. Herken jij je in dit profiel , dan nodigen we je uit om samen met ons het verschil te kunnen maken. Als je als professional in jouw vakgebied ook echt wat voor de maatschappij wilt betekenen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WIE ZOEKEN WE?    

 

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon met goede communicatieve eigenschappen, 
goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en met kennis van 
administratieve processen. Betaalgenoot werkt voornamelijk met onderwijs instellingen waarbij we betaaloplossingen aanbieden om financiële problemen vooraf te voorkomen, zodat zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen zich zorgeloos te kunnen ontwikkelen.

 

Herken jij jezelf in het profiel van administratieve duizendpoot met sociale vaardigheden en ben je iemand die actief wil meedenken over dit nieuwe concept, aarzel dan niet om jezelf aan ons voor te stellen.

Vaste relaties kunnen ons dagelijks rechtstreeks telefonisch bereiken. U kunt opdrachten bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week digitaal of persoonlijk aanleveren.

Jouw collega's

Nessah van het Laar

Nessah Van het Laar

Betaalgenoot-expert

Martijn Hannink

Martijn Hannink

Incasso & executie-expert

 

Wigger Van het Laar zet zich in om haar werkzaamheden zo maatschappelijk verantwoord mogelijk uit te voeren. Bovendien zit sociaal incasseren in ons DNA

JE KARAKTER

 

Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar, verbaal sterk en gaat bij een teleurstelling niet bij de pakken neerzitten.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN

 

Je werkt 16-20 uur per week verdeeld in halve dagdelen. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega’s zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar (o.b.v. full-time berekend) en een goede pensioenvoorziening.

Samenwerkingen

 

Wij zijn een zelfstandig kantoor die graag haar kennis, ervaring en netwerk deelt. Met een aantal andere gerechtsdeurwaarderskantoren hebben wij daarom onze krachten gebundeld. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn! 

 

Logo’s van de samenwerkende gerechtsdeurwaarderskantoren …

 

Referenties     

 

- tekst -

Logo's van klanten + link naar site  INTERESSE?

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nessah van het Laar, telefoonnummer 0546 544777. Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onderwerp vacature. Wil jij hierbij ook duidelijk aangeven wat jij zou toevoegen aan Wigger Van het Laar?

 

Logo Wigger Van het Laar

FAQ

Kennisbank

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven