Tarieven

Algemene informatie over de kosten en de tarieven die wij hanteren. Hierbij hanteren we o.a. btag 2020. Afwijkende afspraken zijn mogelijk bij grotere aantallen

Helder &

duidelijk

Voor onze werkzaamheden berekenen wij kosten. Hier vindt u algemene informatie over de kosten en de tarieven die wij hanteren. Afwijkende afspraken zijn mogelijk bij grotere aantallen.

Wij hanteren algemene voorwaarden, leveren kwaliteit 
& zijn betrouwbaar
U bent als onze opdrachtgever verantwoordelijk voor onze kosten. Onze kosten worden zoveel mogelijk voldaan uit deze buitengerechtelijke incassokosten, maar dit is niet altijd mogelijk.

Wie betaalt de kosten?  

 

Als wij uw vordering volledig incasseren worden de buitengerechtelijke incassokosten betaald door de schuldenaar. U bent als onze opdrachtgever verantwoordelijk voor onze kosten. Onze kosten worden zoveel mogelijk voldaan uit deze buitengerechtelijke incassokosten, maar dit is niet altijd mogelijk.

 

Wij adviseren u vooraf zoveel mogelijk over de (ver)haalbaarheid van de te maken kosten. Bij het maken van kosten houden wij altijd uw belang, en de hoogte van de vordering, in de gaten. Ook houden wij zoveel mogelijk contact met u om te voorkomen dat wij u achteraf moeten confronteren met hoge kosten. 

Tarieven 2022  

Voor onze werkzaamheden berekenen wij kosten. Hier vindt u algemene informatie over de veelvoorkomende kosten en de tarieven die wij hanteren. Afwijkende afspraken zijn mogelijk bij grotere aantallen. Neem voor meer informatie over tarieven en prijsafspraken contact met ons op. 

Titel 

- tekst - 

Tarieven 2019  

Overige diensten & services 

subtitel 

 

  • Mediation 
  • Zorgincasso
  • UwContributie
  • Taxaties & Verkopen 
  • Betaalgenoot 

FAQ Tarieven

Kennisbank

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven