1. Home
  2. /
  3. Over ons
  4. /
  5. MVO en Sociaal Incasseren

MVO en Sociaal Incasseren

Wigger Van het Laar zet zich in om haar werkzaamheden zo maatschappelijk verantwoord mogelijk uit te voeren.

Waar moet u dan aan denken?

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat wij in onze wereld nog veel (te veel) papier verbruiken. Al onze exploten die wij uitreiken worden geprint. Dit kost heel wat bomen ieder jaar. Om toch zo weinig mogelijk papier te gebruiken hebben wij alle dossiers gedigitaliseerd. Alles wat wij moeten bewaren doen wij digitaal en wij printen slechts nog wat noodzakelijk is voor ons werk als gerechtsdeurwaarder. Op onze bureaus treft u dan ook zo min mogelijk papier aan.

Als wij exploten uitbrengen in de nabijheid van ons kantoor, onder andere in het centrum van Almelo, doen wij dit (tenzij het regent!) op onze kantoorfiets.

Sociaal incasseren

Heel vanzelfsprekend vinden wij het Sociaal Incasseren. Hier hebben wij geen certificaat of diploma voor nodig. Dit zit in het DNA van Wigger Van het Laar. Dit blijkt onder andere uit de inrichting van ons kantoor.

Wij ontvangen al ons klanten, zowel opdrachtgevers als de schuldenaren die een vordering moeten betalen in onze spreekkamer met een klantvriendelijke uitstraling. Belangrijk vinden wij om resultaat te bereiken door met mensen in gesprek te gaan, rond de tafel te zitten.

Als mensen zich bij ons melden aan onze balie worden zij ontvangen door een baliemedewerker die niet achter glas zit. Dit zorgt voor betere communicatie en daardoor sneller duidelijkheid over een mogelijke oplossing.

Uw opdracht indienen

Vaste relaties kunnen onze specialisten rechtstreeks bereiken. U kunt opdrachten tijdens openingstijden digitaal of persoonlijk aanleveren. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers voor u gezet.

U kunt opdrachten 24 uur per dag, 7 dagen per week aanleveren.

nieuwe opdracht

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze specialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger