1. Home
  2. /
  3. Over ons

Wie is Wigger Van het Laar?

Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarders; al 20 jaar de zaken op orde.

Wordt uw factuur niet betaald of gedraagt uw huurder zich niet als een goede huurder? Betalen uw klanten ondanks sommaties de rekening niet? Wilt u in een gerechtelijke procedure door specialisten met jarenlange ervaring worden bijgestaan? Ook bij een geschil over huurrecht? Bij Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarders bent u aan het juiste adres.

Uw juridische partner in de regio

Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarder is al een kleine 20 jaar gevestigd in Almelo. Wij bieden u jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van incasso, mediation en huurrecht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor juridisch advies. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen, hetgeen u als klant van ons verwacht. Wij weten waarover we praten. Al onze medewerkers beschikken over actuele kennis en weten hoe zij maatwerk moeten leveren.

Wij realiseren ons dat geen enkel dossier hetzelfde is en een maatwerkoplossing vraagt. Problemen zijn er om opgelost te worden. Wij werken niet alleen voor u, maar graag ook met u.

Voorzien van alle technische middelen, zoals 24/7 online inzage, maken wij met onze persoonlijke benadering het verschil.

Kernwaarden van Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarders:

  • Respect voor alle partijen;
  • Menselijk en toegankelijk;
  • Problemen zijn er om opgelost te worden;
  • Niet linksom, dan maar rechtsom;
  • We zoeken en verleggen grenzen, waarbij we het resultaat nooit uit het oog verliezen.
ons team

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze incassospecialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger