MKB(+)

 

Als ondernemer zijnde onderneemt u graag zonder zorgen. Betaald krijgen voor uw hard geleverde werk is hierbij van groot belang, dat snappen wij bij Wigger Van het Laar als geen ander. Wij helpen u graag met het incasseren van uw vordering. Wij zijn hard wanneer dat nodig is maar vinden het ook belangrijk dat de relatie met uw debiteur in stand blijft.

Liever direct contact?

Tips

Wat kunt u van ons verwachten?

Recht hebben op uw geld is één ding, het daadwerkelijk krijgen een ander. Maar meestal wilt u de goede relatie met uw klant (de debiteur) ook behouden. Om dit te bereiken, is maatwerk zeer belangrijk. Want: de ene debiteur is de andere niet. Vanaf het moment dat uw debiteur niet betaalt, kunt u bij ons terecht.


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw debiteurenbeheer. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op onderstaande button en lees alles over wat debiteurenbeheer is en hoe wij dit voor u kunnen invullen


Weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van incasso of debiteurenbeheer ?

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

"Mijn incasso-opdracht werd met overtuiging behandeld. Binnen vier weken had ik het verschuldigde bedrag op mijn rekening staan."

Uitgelicht


De 14-dagen brief

Wat is het, en waar gebruik je het voor?

 

Elke ondernemer heeft wel eens te maken met een debiteur die uw factuur niet betaald. U heeft al herinneringen en aanmaningen gestuurd, maar niks heeft tot betaling geleid. Dit is natuurlijk een erg vervelende situatie. Als laatste stap kunt u een ingebrekestelling (ook wel: 14-dagen brief) sturen.
In dit artikel leest u alles wat u moet weten over de 14-dagen brief.

Werkwijze

Onze aanpak

  • ​Wij leveren maatwerk
  • Onze beproefde werkmethode stemmen we af op uw specifieke wensen
  • We houden rekening met de bij ons bekende verhaal(on)mogelijkheden en het eventuele (proces)kostenrisico
  • Wij adviseren u waar nodig en zijn u graag van dienst, binnen de grenzen van de geldende wetten, regelgeving en beroepsnormen

 

Wij staan u bij met onder andere ...  

  • Sturen van sommaties
  • Onderzoeken van gegevens
  • Communicatie met u en uw debiteur 
  • Treffen van betalingsregelingen 
  • Geven van juridisch advies 
  • Verzorgen juridische procedures 
Vragen

Veelgestelde vragen

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar en is belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak in Nederland. 

 

De werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder uitvoert die hem bij de wet zijn opgedragen worden ambtelijke werkzaamheden genoemd.

De ambtelijke werkzaamheden bestaan uit dagvaarden, betekenen, opmaken van akten, executeren en onder meer toezicht houden bij openbare verkopen.

U kent het wel. Op de laatste aanmaning staat iets als: "als u nu niet betaalt geven wij de zaak uit handen van onze deurwaarder en zijn alle kosten voor uw rekening". Maar wat doen wij dan als u de zaak uit handen heeft gegeven?

Nee, wij kunnen geen verhaalsinformatie verschaffen. Wel kunnen wij op basis van de ruime bekendheid met en ervaring in deze regio een inschatting maken van de situatie. 

 

Indien wij in het recente verleden zaken op betrokkene als oninbaar hebben afgeboekt, stellen wij u hiervan in kennis.