Bereken zelf je incassokosten

De incassokosten die in rekening worden gebracht, proberen wij te verhalen op uw debiteur. Middels deze incassocalculator kunt u zelf de incassokosten berekenen die uw debiteur moet betalen. De incassokosten dient u te vermelden in uw ingebrekestelling (14-dagen brief).

Berekene

Bedrag      BTW plichtig  
Kosten ex. BTW
BTW
Kosten incl. BTW
 
Over jouw nieuwe werkgever

Wie zijn wij? Een dynamisch en gezellig team bestaande uit specialisten. Wij zijn gevestigd in een mooi en statig kantoorpand met modern ingerichte kantoorruimtes op een goed bereikbare locatie in Almelo. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen, hetgeen wat de klant ook van ons mag verwachten. Omdat geen enkel dossier hetzelfde is, bieden wij een oplossing op maat. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de belangen van alle partijen in acht te nemen en de menselijke maat toe te passen.
 

Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Gelukkige werknemers zorgen immers voor een prettige werksfeer en een verhoogde productiviteit. Naast hetgeen wij van jou vragen in deze functie, willen we actief bijdragen aan dingen die jou gelukkig maken. Daarom stellen wij jaarlijks een bedrag beschikbaar dat vrij te besteden is aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu werkgerelateerd is of je wilt leren kitesurfen… Het mag allemaal.