VACATURE EXECUTIE MEDEWERKER EN/OF DEURWAARDER
(TOEGEVOEGD OF STAGIAIR(E)) (1 FTE)

Je functie
Als executie medewerker zorg je voor het maken van alle mogelijke (beslag)exploten en behandel je zelfstandig de portefeuille voor jouw klanten. Je doel is om de openstaande vorderingen zo snel mogelijk voor de klant te incasseren. Je adviseert daarbij de klant over de te ondernemen acties in het executietraject. Een goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Daarnaast krijg je tijd en ruimte om met jouw enthousiasme en deskundigheid nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening.

Kortom: een erg afwisselende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en waarbij jij tegelijkertijd een bijdrage levert aan het resultaat en succes van Wigger Van het Laar.

Je profiel
Minimaal 3 jaar werkervaring
HBO werk- en denkniveau
Ambitieus, enthousiast en klantgericht
Goede communicatieve vaardigheden
No-nonsense, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit
Teamspeler

Je karakter
Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar en bent verbaal sterk.

Je werkgever
Wigger Van het Laar is al 20 jaar een succesvol gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau in Almelo. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen, hetgeen de klant ook van ons mag verwachten. Wij bieden oplossingen op maat, want geen enkel dossier is hetzelfde.

Onze arbeidsvoorwaarden
Je werkt 40 uur per week. Je werkplek is modern ingericht. Jouw collega’s zijn gemotiveerd en enthousiast. Wij vinden korte lijnen en een open omgang met elkaar belangrijk. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Wigger of Manon Steggink op nummer 0546 544777. Je sollicitatiebrief en cv kun je tot 21 december 2018 per e-mail versturen naar sollicitatie@wvhl.nl ter attentie van Karin Wigger.

 

Klik voor een PDF download >>> Vacature enthousiaste executiemedewerker