1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. WVHL opleidingen

WVHL opleidingen

Het werkveld van de advocaat en de gerechtsdeurwaarder heeft vele raakvlakken.

Als gerechtsdeurwaarder zijn wij, net als u, verplicht om onze basiskennis binnen het vakgebied te onderhouden en de ontwikkelingen hierin bij te houden.

Cursuslocatie in Almelo

Voor het volgen van een cursus reizen wij vaak af naar het midden of het westen van het land. De reisuren zijn vaak meer dan de lesuren. Dit geldt niet alleen voor onze gerechtsdeurwaarders, maar ook voor onze medewerkers. Dat kan anders!

Karin Wigger en Richard van het Laar bieden sinds 2017 cursussen aan voor u én voor uw personeel onder de naam: WVHL Opleidingen. Cursussen in het kader van de permanente educatie en cursussen voor het bijspijkeren en de ontwikkeling van uw medewerkers. Ons kantoor in Almelo beschikt over een mooie cursusruimte waar al onze cursussen worden gegeven.

Overzicht aanbod en inhoud WVHL Opleidingen

Vragen over het cursusaanbod?

Suggesties voor het cursusaanbod zijn ook van harte welkom. Bel ons gerust. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger