1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. UwContributie.nl

Contributie-inning uitbesteden?

UwContributie.nl is onderdeel van Wigger Van het Laar. UwContributie neemt de contributie-inning voor haar rekening, zodat sportverenigingen zich kunnen richten op (sportieve) zaken.

UwContributie wijst leden op een efficiënte en vriendelijke manier op een betalingsachterstand. Leden die een betalingsachterstand hebben, kunnen direct betalen via Ideal. Een strak en fair aanmaning- en betalingsbeleid is niet alleen in het belang van de vereniging, maar ook omdat de keurige betalers daar recht op hebben. Kijk voor meer informatie over UwContributie op www.uwcontributie.nl.

Mensgerichte oplossing

In de dagelijkse praktijk zal het niet snel voorkomen dat sportverenigingen een deurwaarder of incassobureau inschakelen. Beter is het om te proberen er in goed overleg uit te komen en een betalingsregeling te treffen.

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze specialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger