1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Taxatie en (executie)veiling

Taxatie en (executie)veiling

Voor taxaties, faillissementsveilingen en andere verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen taxaties van machines en bedrijfsinventarissen. Wij geven betrouwbare informatie op basis van de actuele marktsituatie. Bij een taxatie zal het doel van de taxatie invloed hebben op de getaxeerde waarde. Wilt u weten wat de waarde is van uw bedrijfsvoorraad, -machines of -inventaris? Neemt u dan contact met ons op.

Een veiling is een uitstekende manier om een hoge opbrengst te realiseren. Voor online veilingen werken wij samen met een erkend online veilingbureau. Wij taxeren onder andere voor bewindvoerders en curatoren in faillissementen en met onze lokale bekendheid organiseren wij ook veilingen op locatie.

Bij alle veilingen van bedrijfsinventarissen of machineparken, zowel online als op locatie, geldt dat wij zorgen dat het pand waar de zaken zich bevinden leeg en bezemschoon wordt opgeleverd na de veiling.

Daarnaast taxeren wij in beslag genomen zaken en zorgen wij voor de verkoop van deze in beslag genomen zaken (executieveiling). Deze executieverkopen zijn toegankelijk voor zowel particulieren als handelaren.

Wij maken gebruik van traditionele media als lokale en landelijke kranten en van alle mogelijke social media om de verkoop of veiling bekend te maken. Deze worden ook hier gemeld.

Wanneer wij foto’s en kavellijsten hebben van de verkoop vindt u deze ook hier. Klik hier voor onze veilingvoorwaarden.

Tot op het laatste moment kan een executieverkoop worden geannuleerd, omdat een vordering is betaald. Wanneer een executieverkoop niet doorgaat, zal dit op onze website worden weergegeven tot een uur voorafgaand aan de verkoop.

Bent u bezoeker van onze verkopen? Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden wij u graag op de hoogte van de door ons georganiseerde verkopen. Wilt u op de hoogte worden gehouden onze verkopen? Neem hiervoor contact met ons op.

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze incassospecialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger