1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Juridisch advies

Juridisch advies

Onze incassospecialisten en juristen staan u met raad en daad bij. Wij adviseren u bij een juridisch probleem of een juridische vraag, bij het voeren van schikkingsonderhandelingen en bij het opstellen of beoordelen van contracten en algemene voorwaarden.

Wij stellen tevens juridische stukken en conclusies voor u op en staan u in de rechtbank bij als procesgemachtigde. Wellicht dat wij een gang naar de rechter zelfs kunnen voorkomen door mediation. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij werken tenslotte graag in uw belang.

Wij adviseren u op diverse rechtsgebieden van het civiele recht, waaronder:

  • invorderingsrecht;
  • huurkoop;
  • arbeidsrecht;
  • burenrecht.

Mensgerichte benadering

Wigger Van het Laar Gerechtsdeurwaarders gelooft in een mensgerichte benadering. Wij vinden het belangrijk om het verhaal achter het probleem te weten. Samen met u zijn wij dan beter in staat om tot de beste en snelste oplossing te komen.

Om de hete brij heen draaien is niemand bij gebaat. Wij staan voor korte lijnen en heldere communicatie. Bij ons krijgt u geen keuzemenu te horen maar heeft u een persoonlijke zaakbehandelaar die volledig op de hoogte is van de situatie. U en uw belangen zijn belangrijk; mensen doen zaken met mensen.

Uw opdracht indienen

Vaste relaties kunnen onze specialisten rechtstreeks bereiken. U kunt opdrachten tijdens openingstijden digitaal of persoonlijk aanleveren. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers voor u gezet.

U kunt opdrachten 24 uur per dag, 7 dagen per week aanleveren.

nieuwe opdracht

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze specialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger