1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Incassobureau inschakelen

Incassobureau Wigger Van het Laar

Wigger Van het Laar is een incassobureau en deurwaarderskantoor in één. Almelo is onze vestigingsplaats en het bedrijfsleven in Overijssel kent voor ons dan ook weinig geheimen. Wij incasseren vorderingen op bedrijven en particulieren die zich niet houden aan de afgesproken betaaltermijn.

“Als wij uw vordering niet kunnen incasseren, dan lukt niemand het”

Wat mag u van ons incassobureau verwachten?

Wigger Van het Laar is al 20 jaar een succesvol incassobureau in Almelo. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8.

Korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. U krijgt geen keuzemenu te horen maar u heeft een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van de situatie.

Wij geloven in een mensgerichte benadering en vinden het belangrijk om het verhaal achter de openstaande factuur te weten. Samen met u komen wij tot de beste en snelste oplossing.

Infographic: wat is buitengerechtelijke incasso

werkwijze incassobureau Wigger Van het Laar

Incasso maatwerk

Wij leveren maatwerk als het gaat om incasso. Onze beproefde werkmethode stemmen we af op uw specifieke wensen. Met die werkwijze behalen we al jarenlang een hoge incassoscore. Het spreekt voor zich dat we rekening houden met de bij ons bekende verhaal(on)mogelijkheden en het eventuele (proces)kostenrisico. Wij adviseren u waar nodig en zijn u – uiteraard binnen de grenzen van de geldende wetten, regelgeving en beroepsnormen – graag van dienst. Incasso in (de omgeving van) Overijssel? Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u verdiend heeft. Bij ons bent u verzekerd van:

  • binnen 30 dagen resultaat
  • volg uw dossier 24 uur per dag, 7 dagen per week
nieuwe opdracht

Uw klant betaalt niet? Incassobureau inschakelen!

Een incassobureau inschakelen doet u wanneer een klant niet betaalt. Vervelend genoeg, dus u wilt het natuurlijk graag snel opgelost hebben. Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze incassospecialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger