1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Incassobureau Wigger Van het...

Incassobureau Hengelo

Een nuchtere kijk op zaken in de regio Hengelo. Incassobureau Wigger Van het Laar houdt u niet – net zoals sommige debiteuren – aan het lijntje maar zorgt voor duidelijkheid. Alweer 20 jaar helpen wij ondernemers in Hengelo door rekeningen voor hen te incasseren.

Onze incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders incasseren rekeningen voor ondernemers in Hengelo op een correcte en bovendien snelle wijze.

Binnen 30 dagen weet u of uw rekening zonder tussenkomst van de rechter kan worden geïncasseerd. Een gerechtelijke incassoprocedure kan ook door ons worden verzorgd. Naast incassobureau zijn wij gerechtsdeurwaarder.

Uw incassopartner in Hengelo

U heeft dezelfde contactpersoon als uw debiteur. Dit heeft als voordeel dat uw contactpersoon volledig op de hoogte is van de situatie. Hij of zij kent uw bedrijf en kan goed inschatten welke aanpak gewenst en effectief is.

Wij begrijpen dat u graag wilt kennismaken, zodat u ook de gelegenheid heeft om vragen te stellen. Bel ons om vrijblijvend kennis te maken.

 0546 - 544777

  • binnen 30 dagen resultaat
  • volg uw dossier 24 uur per dag, 7 dagen per week

U weet binnen 30 dagen waar u aan toe bent

Onze incassospecialisten doen hun uiterste best om uw vordering te incasseren. U weet binnen 30 dagen of uw vordering zonder tussenkomst van de rechter kan worden geïncasseerd. Als een gerechtelijke procedure noodzakelijk is dan verzorgen onze juristen en gerechtsdeurwaarders de gehele procedure.

Ons incassobureau inschakelen

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze incassospecialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger