1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Huurrecht

Huurrecht

Bij onbetaalde huur, overlast en andere problemen inzake huur, wij staan ons mannetje. Al een kleine 20 jaar werken wij succesvol voor verhuurders en woningstichtingen. En daar zijn we trots op!

Advies en procedures met betrekking tot ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het probleem is bij ons van A tot Z in handen.

Vragen? Bel onze onze huurrechtspecialist Manon Steggink voor persoonlijk en deskundig advies:
 0546 - 544777

Opzegging huurovereenkomst per exploot

Er wordt regelmatig een huurovereenkomst voor bepaalde tijd afgesproken. Deze tijdelijke overeenkomst kan worden opgezegd middels een deurwaardersexploot. De opzegging wordt door ons gemaakt en wordt tijdig bij exploot betekend.

Mediation

Een verstoorde klantrelatie of op zoek naar een oplossing inzake een (juridisch) geschil? Onze mediator Karin Wigger staat voor u klaar. Zij gaat samen met u en de andere partij(en) op zoek naar een goede en passende oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn.

Procedure

Als sommeren en/of mediation geen zin heeft dan zit er vaak niets anders op dan een procedure te starten bij de (kanton)rechter. Wij staan u bij inzake de inhoudelijke procedures. Dit niet alleen inzake het huurrecht, maar ook voor onbetaalde facturen of andere zaken waar u hulp bij wenst. Als de kwestie tot een goed einde is gebracht wordt het vonnis geëxecuteerd. Bij de procedures inzake het huurrecht is het regelmatig zo dat de huurovereenkomst is ontbonden en er door de kantonrechter toestemming is gegeven om tot ontruiming over te gaan. Zoals eerder aangegeven regelen wij dit ook.

Verhaal achter het probleem

Het verhaal achter het probleem en een mensgerichte benadering, twee speerpunten waar wij voor staan. Samen met u, als verhuurder of opdrachtgever, zijn wij goed in staat om tot een snelle en gepaste oplossing te komen met uw huurder/debiteur.

Wij staan voor heldere communicatie, duidelijkheid, korte lijnen, een vaste contactpersoon en niet om de hete brij heen draaien.

Waar nodig adviseren wij u. Bij het treffen van maatregelen houden wij rekening met de mogelijkheden en het proceskostenrisico. Er wordt meegedacht door ons. Wij leveren en geloven in maatwerk. Het gaat om uw belang.

Uw opdracht indienen

Onze vaste relaties weten dat zij onze specialisten rechtstreeks kunnen bereiken via verschillende kanalen. Opdrachten kunnen altijd per mail worden aangeleverd. Tijdens onze openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom om, onder het genot van een kop koffie of thee, de opdracht te overhandigen.

nieuwe opdracht

Contact

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze huurrechtspecialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Manon Steggink

Hoe kan Manon u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger