De rechten en plichten keurig op een rij

Huurrecht

Heeft u juridisch advies nodig vanwege overlast, notoire wanbetalers of andere huurrecht gerelateerde problemen? Laat onze huurrecht juristen uw problemen oplossen! Met vele jaren ervaring weten wij inmiddels van de hoed en de rand omtrent huurgerelateerde problemen.

Op ons kunt u rekenen

Voorkom ernstigere achterstanden

Advies & Procedures

Bij ons bent u als verhuurder aan het juiste adres voor onder andere advies en procedures met betrekking tot ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde.


Weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van huurrecht? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

Samen met u als verhuurder zijn wij goed in staat om tot een snelle en passende oplossing te komen met uw huurder

Als een snelle oplossing niet mogelijk is

Gerechtelijke procedure

Uw wilt uw huurovereenkomst ontbinden wegens een huurachterstand of overlast? Uw huurder weigert na meerdere herinneringen de huur te betalen? De kantonrechter biedt in deze gevallen uitkomst. Wij staan u graag bij in de gerechtelijke procedure.

Wij maken een inschatting van de proceskosten en het verhaalrisico.  Wij stellen de vereiste processtukken op en vergezellen u tijdens comparities en getuigenverhoren

  

Tijdens de gerechtelijke procedure staan wij u graag bij als gemachtigde. De vereiste processtukken stellen wij op en vergezellen u tijdens comparities en getuigenverhoren.
 

Op het moment dat de rechter een vonnis heeft gewezen, lichten wij de beoordeling graag toe. Bij een toewijzend vonnis wordt de zaak overgedragen aan onze executieafdeling. Zij treffen verdere maatregelen voor u.

Dit is hoe wij te werk gaan

Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur?

De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke spin in het web als het om het maatschappelijke thema van schulden gaat. Bij Wigger Van het Laar zijn wij ons bewust van onze unieke positie in de maatschappij en proberen wij binnen deze maatschappij onze rol menselijk in te vullen. Ondanks het feit dat wij soms harde maatregelen moeten nemen, doen wij dit wel compassievol. Wigger Van het Laar neemt de regierol op zich en heeft de kennis en kunde om voor elke juridisch financiële kwestie de juiste mensen in te schakelen. Dit bleek ook uit een praktijkvoorbeeld van onlangs.

Veelgestelde vragen

U kunt uw vordering aan ons uit handen geven. Als het slechts om een enkele huurmaand gaat, zullen wij betrokkene sommeren tot betaling over te gaan. Als betaling uitblijft kunnen wij het incasseren van de huur voor u verzorgen of zorgen dat de huurovereenkomst wordt ontbonden en de ontruiming van het pand voor uw regelen.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak