1. Home
  2. /
  3. Diensten
  4. /
  5. Wigger Van het Laar...

Wigger Van het Laar gerechtsdeurwaarders

U heeft een gerechtsdeurwaarder nodig met een gezonde dosis regionale kennis. Voor alle voorkomende (ambtelijke) werkzaamheden staan onze gerechtsdeurwaarders dagelijks voor u klaar.

Uw deurwaarder in de regio

Heeft u een deurwaarder nodig omdat uw debiteur een openstaande rekening niet betaalt? Onze deurwaarders zijn u graag van dienst. Ook voor bijzondere exploten en beslagen doet u een beroep op onze kennis en ervaring. Denkt u bijvoorbeeld aan beslag op aandelen of op paarden. Om correcte betekening van uw exploten te waarborgen, worden uw exploten door onze juridisch medewerkers altijd gecontroleerd op nietigheden.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • direct actie
  • regionale kennis, landelijke dekking
  • persoonlijk advies
  • ruim 20 jaar ervaring

Ons deurwaarderskantoor is al ruim 20 jaar een begrip

U verwacht een snelle, maar vooral passende behandeling van uw exploten en beslagen. Dat spreekt voor zich. Wij zorgen ervoor dat uw exploot niet als door een postbode wordt achtergelaten, maar wordt betekend zoals een goed gerechtsdeurwaarder betaamt.

Wigger Van het Laar staat al 20 jaar voor eerlijke communicatie en persoonlijk contact. Wij geloven in een mensgerichte benadering, want mensen doen zaken met mensen. Samen met u komen wij tot het beste en snelste resultaat.

Aanlevering van uw exploten en verzoekschriften

Vaste relaties kunnen onze gerechtsdeurwaarders rechtstreeks bereiken, ook buiten kantoortijden. U kunt opdrachten tijdens openingstijden digitaal of persoonlijk aanleveren. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers voor u gezet.

U kunt opdrachten 24 uur per dag, 7 dagen per week aanleveren.

nieuwe opdracht

Regionale deskundigheid en landelijke dekking

Een gerechtsdeurwaarder die bekend is in zijn of haar regio, die kennis heeft over daad en straat en weet waar hij gaat en staat, zorgt voor uw opdracht. Met een aantal andere gerechtsdeurwaarderskantoren hebben wij onze krachten gebundeld. Wij zijn een zelfstandig kantoor, maar delen (vak)kennis, ervaring en netwerken.

Deurwaarder inschakelen

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze gerechtsdeurwaarders voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders.

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger