Het juiste antwoord op alle vragen

Financieel juridisch advies

Heeft u te maken met een (ingewikkelde) juridische kwestie en heeft u daarbij advies of ondersteuning nodig? Onze juridische experts staan graag voor u klaar. 


Heeft u hulp nodig? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Wij weten wat werkt en wat niet

Meedenken vanuit onze hoogwaardige kennis

Wij werken in uw belang

Heeft u (dringend) juridisch advies nodig? Wij staan u graag bij. U kunt ons benaderen voor onder andere:

- Het opstellen of beoordelen van contracten

- Het opstellen of beoordelen van algemene voorwaarden

- Het voeren van schikkingsonderhandelingen

- Advies op het gebied van incassorecht, huurrecht, huurkooprecht, burenrecht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

Juridisch advies nodig?

Kennismaken met onze juridische adviseurs? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

Onze kennis van het proces- & executierecht vormt de basis voor een goedlopende gerechtelijke procedure en een efficiënte afwikkeling van rechterlijke uitspraken.

Als een directe oplossing niet meer mogelijk is

Gerechtelijke procedure

Uw vordering wordt betwist, een klant weigert te betalen. Zo zijn er meerdere oorzaken waardoor een gerechtelijke procedure niet altijd voorkomen kan worden.
 

Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure kunnen wij u juridisch adviseren of eventueel schikkingsonderhandelingen voeren namens u. Wij maken een inschatting van de proceskosten en het verhaalsrisico. In overleg met u kunnen wij vervolgens overgaan tot dagvaarden van de debiteur.
 

Tijdens de gerechtelijke procedure staan wij u graag bij als gemachtigde. Wij stellen de vereiste processtukken op en vergezellen u tijdens comparities en getuigenverhoren.
 

Op het moment dat de rechter een vonnis heeft gewezen, lichten wij de beoordeling graag toe. Bij een toewijzend vonnis wordt de zaak overgedragen aan onze executieafdeling. Zij treffen verdere maatregelen voor u.

Van nature nieuwsgierig en leergierig

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Particuliere verhuurders opgelet! Dit verandert de Wet Betaalbare Huur voor u

Particuliere verhuurders opgelet! Dit verandert de Wet Betaalbare Huur voor u

Op 1 juli 2024 treedt de Wet Betaalbare Huur in werking. De wet voert een aantal belangrijke wijzigingen door voor u als part...
Lees verder >
Schulden onder studenten | Blog | WVHL

De voordelen van een professioneel incassobureau inschakelen

Wanneer een klant een factuur niet betaalt, kan dit voor een onderneming serieuze financiële problemen veroorzaken. Of het nu...
Lees verder >
Schulden onder studenten | Blog | WVHL

Schulden onder studenten

Onderwijsinstellingen krijgen steeds meer te maken met schulden onder studenten. Jongeren hebben moeite met het tijdig betale...
Lees verder >

Veelgestelde vragen

Een vordering is zo zwak of zo sterk als die is, weten wij uit eigen ervaring.

 

Als opdrachtgever weet u vaak zelf al een goede inschatting te maken van de eventuele winkansen. Als u uw werk naar eer en geweten hebt afgeleverd, of dat nu gaat om een product of dienst, hebt u ook recht op betaling ervan. We zetten ons volledig in voor uw vordering.

 

Succes is mede afhankelijk van de bewijskracht (contracten, getuigen, correspondentie etc.) en de verhaals(on)mogelijkheden.

Wij kunnen voor u de gehele procedure verzorgen voor de kantonrechter: van sommaties in het minnelijke traject, via - indien nodig - een procedure in het juridische traject naar de tenuitvoerlegging van het vonnis in het executietraject.

 

De griffie van de rechtbank correspondeert rechtstreeks met ons. Wij zorgen voor tijdige aanlevering van de nodige stukken en voeren namens u, in overleg met u, verweer.

 

Als het tot een getuigenverhoor of comparitie van partijen komt, zijn wij daarbij namens of samen met u aanwezig. U kunt hierbij rekenen op de nodige juridische kennis en ervaring van onze medewerkers.

 

De rechter doet een uitspraak over de proceskosten. Over de hoogte hiervan en van de bijkomende kosten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak