Gerechtsdeurwaarder

Heeft u een deurwaarder nodig omdat uw debiteur een openstaande rekening niet betaalt? Onze deurwaarders zijn u graag van dienst.

 

Ook voor bijzondere exploten en beslagen doet u een beroep op onze kennis en ervaring. Denkt u bijvoorbeeld aan beslag op aandelen of op paarden. Om correcte betekening van uw exploten te waarborgen, worden uw exploten door onze juridisch medewerkers altijd gecontroleerd op nietigheden. 

Voor alle voorkomende (ambtelijke) werkzaamheden staan onze gerechtsdeurwaarders dagelijks voor u klaar.

Deurwaar

Wat mag u van ons verwachten?

U verwacht een snelle, maar vooral passende behandeling van uw exploten en beslagen. Dat spreekt voor zich. Wij zorgen ervoor dat uw exploot niet als door een postbode wordt achtergelaten, maar wordt betekend zoals een goed gerechtsdeurwaarder betaamt. 


Wigger Van het Laar staat al 20 jaar voor eerlijke communicatie en persoonlijk contact.

Bij ons bent u verzekerd van:
  • Directe actie.
  • Regionale kennis, landelijke dekking.
  • Persoonlijk advies.
  • Ruim 20 jaar ervaring.


Weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van Incasso?

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

Wij geloven in een mensgerichte benadering, want mensen doen zaken met mensen. Samen met u komen wij tot het beste en snelste resultaat

Werkwijze

Onze aanpak

Vaste relaties kunnen onze gerechtsdeurwaarders rechtstreeks bereiken, ook buiten kantoortijden. U kunt opdrachten tijdens openingstijden digitaal of persoonlijk aanleveren. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers voor u gezet.

U kunt opdrachten 24 uur per dag, 7 dagen per week aanleveren.

 

Een gerechtsdeurwaarder die bekend is in zijn of haar regio, die kennis heeft over daad en straat en weet waar hij gaat en staat, zorgt voor uw opdracht. Met een aantal andere gerechtsdeurwaarderskantoren hebben wij onze krachten gebundeld. Wij zijn een zelfstandig kantoor, maar delen (vak)kennis, ervaring en netwerken. ​

Uitgelicht


Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur?

dit is hoe wij te werk gaan

 

De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke spin in het web als het om het maatschappelijke thema van schulden gaat. Bij Wigger Van het Laar zijn wij ons bewust van onze unieke positie in de maatschappij en proberen wij binnen deze maatschappij onze rol menselijk in te vullen. Ondanks het feit dat wij soms harde maatregelen moeten nemen, doen wij dit wel compassievol. Wigger Van het Laar neemt de regierol op zich en heeft de kennis en kunde om voor elke juridisch financiële kwestie de juiste mensen in te schakelen. Dit bleek ook uit een praktijkvoorbeeld van onlangs.

Vragen

Veelgestelde vragen

U kunt opdrachten bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week digitaal aanleveren. 

 

Vaste relaties kunnen onze incassospecialisten dagelijks rechtstreeks telefonisch bereiken. Ook buiten kantooruren. 

 

Liever persoonlijk aanleveren van een opdracht? Dat kan ook. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom en staat er koffie voor u klaar.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak