1. Home
 2. /
 3. Diensten
 4. /
 5. Debiteurenbeheer

Dagelijks aandacht voor uw debiteurenbeheer

Door het uit handen geven van uw debiteurenbeheer zorgt u dat er dagelijks aandacht wordt gegeven aan uw facturen. Wij doen dit middels persoonlijk en telefonisch contact. Onze benadering is menselijk, maar met uw commerciële belang als uitgangspunt.

 • Wij bewaken en realiseren de betaling van openstaande facturen;
 • Wij werken op een commerciële en klant- en debiteurvriendelijke manier;
 • Zowel de betaling als de klantrelatie vinden wij belangrijk.

Een adhoc debiteurenbeleid leidt tot passieve debiteuren. Om te voorkomen dat facturen te lang open blijven staan, is het van cruciaal belang dat permanent en consequent aandacht wordt gegeven aan het debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer kost veel tijd en doe je er vaak niet zomaar even bij. Niet iedereen beschikt over de tijd, capaciteit of systemen om er doorlopend aandacht aan te geven. Dit is een reden om uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan Wigger Van het Laar.

Wigger Van het Laar begrijpt dat uw debiteuren ook uw klanten zijn en wij benaderen hen vanzelfsprekend op klantvriendelijke manier. U wilt uw klant immers niet verliezen!

Debiteurenbeheer uitbesteden?

Door gebruik te maken van Wigger Van het Laar als professionele externe partij, krijgt uw debiteurenbeheer dagelijks de aandacht die het nodig heeft en is de continuïteit maximaal gewaarborgd.

Bellen werkt beter dan herinneringen sturen, maar is arbeidsintensief. Door veel persoonlijk contact kennen wij uw debiteuren en kennen zij ons. Het op de gewenste manier benaderen van debiteuren is een vak dat wij uitstekend beheersen.

Wij bellen namens u en wij overleggen met u. Er is niet één vaste werkwijze dus alles is maatwerk. Wij kunnen direct het volle beheer doen (vanaf facturatie uitbesteden) of slechts een gedeelte.

 • Tijdwinst;
 • Structureel terugdringen van uw openstaande saldo;
 • geldbesparing;
 • Tijdig signaleren van klachten;
 • Positief imago van uw bedrijf.

Probeer onze dienstverlening uit

Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Bel onze specialisten voor persoonlijk en deskundig advies. Geen keuzemenu of wachtrij, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers.

 0546 - 544777

neem contact op

Gerechtsdeurwaarder Richard van het Laar

Hoe kan Richard u vandaag helpen?
 0546 - 544777

stel uw vraag via e-mail

Wat zeggen klanten over ons?

“Afgelopen jaar hebben wij een aantal klanten gehad die hun factuur niet betaalden na meerdere aansporingen van onze kant. Door het inzetten van Incassobureau Wigger van het Laar hebben we uiteindelijk alle facturen betaald gekregen. Ze stellen alles in het werk om debiteuren toch te laten betalen.”

1.000+ tevreden klanten gingen u voor! Feedbackcompanylees ervaringen op feedbackcompany.nl
Feedbackcompany

Geen wachtrij of keuzemenu, u spreekt direct met één van onze (juridisch) medewerkers of gerechtsdeurwaarders:

 0546 - 544777

Gerechtsdeurwaarder Karin Wigger