Debiteuren
beheer

 

Als ondernemer zijnde is betaald krijgen voor uw geleverde werk van groot belang. Een goed debiteurenbeheer is dus van essentieel belang voor uw onderneming. 

Heeft u moeite met uw debiteurenbeheer of simpelweg geen tijd om het bij te houden? 

Op deze pagina leest u een aantal handige tips. 


Ook als de debiteur het vervelend vindt om te bellen of om er achteraan te gaanDebiteurenbeheer uit besteden bij WVHL

Wilt u geen onbetaalde facturen meer of wilt u dit juist voorkomen? Laat dan uw debiteurenbeheer aan ons over.

Met onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er van ons verwacht wordt om ervoor te zorgen dat u betaald krijgt voor uw geleverde werk.

Liever direct contact?

Tips

Tips voor uw debiteurenbeheer

  • Stel Algemene voorwaarden op
  • Stel termijnen en deadlines voor jezelf
  •  Verstuur herinnering en 14-dagen brief tijdig
  • Plan een adviesgesprek in

"Mijn incasso-opdracht werd met overtuiging behandeld. Binnen vier weken had ik het verschuldigde bedrag op mijn rekening staan."

Uitgelicht


Facturen sneller betaald krijgen

Tips voor een goed debiteurenbeheer

 

Waarom is het belangrijk om een goed debiteurenbeheer te hebben? Een goed debiteurenbeheer zorgt ervoor dat facturen sneller betaald worden. Dit is belangrijk, want hoe langer facturen openstaan, hoe groter het risico dat de klant uiteindelijk niet meer betaalt. Dit wilt u uiteraard voorkomen.


Maar… debiteurenbeheer kost veel tijd en aandacht en doet u er niet zomaar even bij. Daarnaast vergt het bepaalde kennis en vaardigheden. Hieronder vindt u een aantal tips die direct resultaat zullen opleveren.

Ervaringen

Wat kunt u van ons verwachten

Om te voorkomen dat facturen te lang open blijven staan, is het van cruciaal belang dat permanent en consequent aandacht wordt gegeven aan het debiteurenbeheer.

Wij kunnen u bij dit proces ontzorgen. Door van onze diensten gebruik te maken geven wij uw debiteurenbeheer dagelijks de aandacht die het nodig heeft en zorgen wij ervoor dat de continuïteit maximaal gewaarborgd wordt.

Als financieel-juridisch expert leveren wij hierbij maatwerk. Uw debiteuren worden gebeld, zoals u dat wenst. We begrijpen dat uw debiteuren ook uw klanten zijn en we benaderen hen vanzelfsprekend op een zakelijke en klantvriendelijke manier.
Vragen

Veelgestelde vragen

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar en is belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak in Nederland. 

 

De werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder uitvoert die hem bij de wet zijn opgedragen worden ambtelijke werkzaamheden genoemd.

De ambtelijke werkzaamheden bestaan uit dagvaarden, betekenen, opmaken van akten, executeren en onder meer toezicht houden bij openbare verkopen.

U kent het wel. Op de laatste aanmaning staat iets als: "als u nu niet betaalt geven wij de zaak uit handen van onze deurwaarder en zijn alle kosten voor uw rekening". Maar wat doen wij dan als u de zaak uit handen heeft gegeven?

Nee, wij kunnen geen verhaalsinformatie verschaffen. Wel kunnen wij op basis van de ruime bekendheid met en ervaring in deze regio een inschatting maken van de situatie. 

 

Indien wij in het recente verleden zaken op betrokkene als oninbaar hebben afgeboekt, stellen wij u hiervan in kennis.