Telefonisch incasseren

Telefonisch incasseren

Zou je het fijn vinden om betere afspraken te maken en de kansen te vergroten dat afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen? Marcel van den Hurk leert je welke mogelijkheden de telefoon biedt bij het incasseren van vorderingen en hoe en wanneer je deze het beste in kunt zetten.

 

De telefoon is een bijzonder efficiënt en effectief middel. Vooral wanneer deze op de juiste wijze wordt ingezet. Een interactieve communicatietraining met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

 

Inhoud

  • De verschillende fasen van een telefoongesprek
  • Communicatietechnieken
  • Hoe ga je om met weerstanden en smoesjes
  • De betalingsregeling
  • Rollenspellen

 

Resultaat
Na het volgen van deze praktijkgerichte training gaat het voeren van een telefoongesprek je makkelijker af. Het maken van afspraken gaat vanzelf en wat blijkt: de afspraken worden ook beter nagekomen. In het vervolg ga je (nog) sneller de telefoon pakken!

 

Doelgroep
Deze training is geschikt voor mensen die hun vaardigheden willen verbeteren om openstaande facturen (sneller) te incasseren; beginnende én meer gevorderde debiteurenbeheerders, (huur)incassomedewerkers, medewerkers financiële administratie en leidinggevenden.

 

Docent
Marcel van den Hurk heeft ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij verschillende incasso- en deurwaarderskantoren in diverse commerciële en leidinggevende functies. Als trainer/coach zet hij zijn praktijkervaring in om vaardigheden en kennis op enthousiaste en interactieve wijze over te brengen. Marcel: "Een trainingsdag is voor mij geslaagd wanneer de deelnemers een leuke dag hebben gehad, bewust zijn van eigen handelen én kunnen aangeven wat zij op de eerstvolgende werkdag anders gaan doen." 

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 28-11-2019 09:00 uur
Einddatum 28-11-2019 16:00 uur
Max. deelnemers 12
Prijs per persoon €375.00
Speaker Marcel van den Hurk
Certificaat Ja
Locatie Wigger Van het Laar

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven