WVHL aanwezig op stagemarkt Saxion

Stagemarkt Saxion Enschede

Vorige week was Wigger Van het Laar aanwezig op de stagemarkt van Saxion Enschede. De stagemarkt werd georganiseerd voor studenten die de opleiding HBO Rechten volgen. Een manier waarop de opleiding haar studenten de mogelijkheid biedt om kennis te maken met de stagemogelijkheden in de regio én tegelijkertijd een terugkomdag voor leerlingen die op het moment al stagelopen.

Wij waren in Enschede aanwezig om deze jonge studenten kennis te laten maken met de mogelijkheden die er zijn om bij ons stage te lopen. Bij Wigger Van het Laar zijn we namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige studenten die het werkveld willen ontdekken. Onze mensen begeleiden met veel plezier studenten om ze zo de kans te bieden om een kijkje te geven in de wereld van juristen en deurwaarders.


Stagelopen @ Wigger Van het Laar
Interesse in een stageplaats bij Wigger Van het Laar? Stuur dan een motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plaatsen voor zowel HBO als MBO stagiaires. 

Tanja begonnen aan haar stage
Cursus Huurrecht bij woningstichting Almelo
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven