Vacature incasso jurist & executie medewerker

wvhl-4
Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een fulltime incasso jurist & executie medewerker. 
 
Je werkgever 

Wigger Van het Laar is een bedrijf dat krachtig is in betaaloplossingen. Wij zijn al 20 jaar een succesvol gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau in Almelo. Ons team bestaat uit creatieve mensen die op een andere manier de wereld in kijken en daardoor oplossingen op maat bieden. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen; hetgeen de klant ook van ons mag verwachten.  

Je functie

Als juridisch medewerker behandel je zelfstandig de incassoportefeuille voor jouw klanten. Als executie medewerker zorg je voor het maken van alle mogelijke (beslag) exploten en behandel je zelfstandig de portefeuille voor jouw klanten. Je doel is om de openstaande vorderingen zo snel mogelijk voor de klant te incasseren. Je adviseert daarbij de klant over de te volgen procedure en de te ondernemen acties. Ook in een eventueel executietraject. Een goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Daarnaast krijg je tijd en ruimte om met jouw enthousiasme en deskundigheid nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening.

Een erg afwisselende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en 
waarbij jij tegelijkertijd een bijdrage levert aan het resultaat en succes van Wigger Van het Laar.

Je profiel
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Minimaal HBO werk- & denkniveau
  • Ambitieus, enthousiast & klantgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • No-nonsense
  • Teamspeler

Je karakter

Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar, verbaal sterk en gaat bij teleurstelling niet bij de pakken neerzitten.  

Onze arbeidsvoorwaarden

Je werkt 40 uur per week. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega's zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Wigger of Richard van het Laar op telefoonnummer 0546 544777. 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail versturen aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Karin Wigger.  


Download hier de vacature (PDF) 
Trainingen op kantoor Wigger Van het Laar
Waarschuwing voor nepberichten
 

Reacties 2

Gast - Danny Bos op maandag 15 juni 2020 12:01

Goedemiddag,

Is deze vacature al vervuld? Wij hebben een professional aan het werk die momenteel staat de popelen voor een nieuwe functie. Deze persoon heeft meer dan 10 jaar incasso ervaring binnen woningcorporaties en heeft daarvoor bij de Rabobank gewerkt als financieel specialist.

Hij woont op 15 minuten van Almelo.

Ik hoor graag van jullie,

Vriendelijke groet,

Danny Bos

Goedemiddag, Is deze vacature al vervuld? Wij hebben een professional aan het werk die momenteel staat de popelen voor een nieuwe functie. Deze persoon heeft meer dan 10 jaar incasso ervaring binnen woningcorporaties en heeft daarvoor bij de Rabobank gewerkt als financieel specialist. Hij woont op 15 minuten van Almelo. Ik hoor graag van jullie, Vriendelijke groet, Danny Bos
Gast - Karin Wigger op dinsdag 16 juni 2020 06:54

Dag Danny,

Wij zitten midden in de sollicitatieprocedure, maar als degene waar je het over hebt belangstelling heeft kan deze altijd bij ons reageren.

Met vriendelijke groet,
Karin Wigger

Dag Danny, Wij zitten midden in de sollicitatieprocedure, maar als degene waar je het over hebt belangstelling heeft kan deze altijd bij ons reageren. Met vriendelijke groet, Karin Wigger
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven