Trainingen op kantoor Wigger Van het Laar

Cursuslocatie Wigger Van het Laar

Sinds 2017 bieden wij op onze locatie in Almelo diverse trainingen, cursussen, workshops en opleidingen aan. Ook dit jaar hebben wij weer een divers aanbod weten te realiseren. Inspirerende en leerzame trainingen en opleidingen met verschillende thema's. Allen verzorgt door ervaren en deskundige professionals.

Permanente educatie 

Enkele van de door ons aangeboden trainingen en opleidingen gelden voor de studiepunten in het kader van permanente educatie. Onder andere voor gerechtsdeurwaarders en advocaten geldt immers een educatieverplichting, waardoor men een minimumaantal PE-punten moet behalen. Wij bieden hen deze mogelijkheid graag dichtbij huis in Twente. Richard van het Laar: "Wij zijn in 2017 begonnen met het aanbieden van trainingen en opleidingen, omdat we merkten dat we vanuit het Oosten doorgaans meer reistijd kwijt waren dan studietijd. In ons pand hebben we een prachtige ruimte waar we uitstekend trainingen en opleidingen kunnen aanbieden. Eén en één was al snel twee. Zo bieden we een praktisch oplossing: educatie dichtbij huis."  

De trainingen die tot nu toe zijn vastgelegd, waarmee PE-punten te behalen zijn:

 • Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) - Dhr. B. Schoelink
 • Europese Executie Instrumenten - Dhr. J. Nijenhuis
 • Procesrechtelijke Civiele Incidenten - Dhr. Mr. S.M.A.M. Venhuizen

Persoonlijke groei & ontwikkeling 

Ook staan er meer interessante trainingen en opleidingen op het programma. Een mooie manier voor iedereen om zich te ontwikkelen en een stap te zetten in zijn of haar persoonlijke groei. Dit kan onder andere op het gebied van communicatie, en uiteraard ook op meer specifieke thema's zoals HRM en Juridische zaken.

Op het programma staan op dit moment onderstaande trainingen welke mogelijk nog aangevuld worden met nog meer interessante, leerzame en inspirerende sessies.

 • Telefonische Debiteurenbewaking - Dhr. B. Vastert | donderdag 13 juni 2019 | meer info & aanmelden >>>
 • Workshop LinkedIn - Dhr. E. Leussink
 • E-mail schrijven: klantgericht en professioneel - Dhr. B. Vastert
 • Timemanagement in Outlook - Dhr. E. Leussink
 • Succesvol samenwerken met partijen met andere belangen - Dhr. B. Vastert
 • Aandacht voor arbeidsrecht –Dhr. R. Kötter
 • Aan de slag met OneNote - Dhr. E. Leussink
 • Telefonisch Incasseren - Dhr. Marcel van den Hurk

Meer info & aanmelden 

Een uitgebreide toelichting per training is binnenkort terug te vinden onder Agenda. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om je online aan te melden voor alle trainingen en opleidingen. Houd de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief Training & Opleiding om op de hoogte te blijven. 

Contact 

Voor vragen over Training & Opleiding kan contact opgenomen worden met Nessah van het Laar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op onze site is meer informatie te vinden over de vele mogelijkheden die wij bieden, naast het aanbod aan trainingen en opleidingen. Lees bijvoorbeeld over de mogelijkheden om onze eigen experts bij jouw bedrijf in te zetten om kennis te delen. Ook vind je meer informatie over onze cursuslocatie, die ook te huur is voor jou en jouw medewerkers voor een bijeenkomst. Klik hier voor meer informatie >>>

Training Telefonische Debiteurenbewaking
Vacature incasso jurist & executie medewerker
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven