Tjalle loopt stage bij WVHL

Tjalle-van-Dalen

Het hele schooljaar is Tjalle van Dalen onderdeel van het team Wigger Van het Laar. De 19-jarige student van het Alfa-College in Hardenberg loopt namelijk tot de zomervakantie zijn stage op ons kantoor.

Tjalle, geboren en woonachtig in Vroomshoop, volgt de opleiding 'Bedrijfsadministrateur' (niveau 4) en zit in zijn tweede studiejaar. "Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik een kantoorbaan wel zie zitten. Wat mij aanspreekt in dit werkveld is het controleren en invoeren van gegevens. Daarnaast vind ik het ook interessant om mij bezig te houden met financiële zaken.", aldus Tjalle die met deze voorkeuren bij WVHL dus helemaal op zijn plek is en niet voor niets bij ons solliciteerde. "Op stagemarkt.nl zag ik een vacature openstaan voor de positie stagiair bedrijfsadministrateur bij Wigger Van het Laar. Ik heb toen gelijk een e-mail gestuurd! Het bedrijf en de werkzaamheden spraken mij namelijk erg aan. Je krijgt ten slotte niet altijd de kans om stage te lopen bij een incassobureau die daarnaast nog zoveel meer doet.".

Tijdens zijn stage gaat Tjalle zich onder andere bezighouden met het boeken van de bankzaken voor de voetbalclubs die aan ons verbonden zijn via UwContributie. Daarnaast voert hij meerdere ondersteunende werkzaamheden uit, waaronder het inscannen, koppelen en archiveren van facturen.

Verantwoordelijkheden

Nessah van het Laar is de begeleider van Tjalle tijdens zijn stageperiode: "Inmiddels is hij hier nu al twee maanden en ik merk dat hij echt plezier begint te krijgen. Hij is enthousiast en begint met volle overgave aan zijn dagelijkse werkzaamheden. Hierin probeer ik ervoor te zorgen dat hij focus houdt op zijn leerdoel en hem gemotiveerd te houden. Bovendien laat ik hem veel dingen zelf doen, geef ik hem verantwoordelijkheid, en zo trigger ik hem om net een stapje verder te gaan en mee te denken in processen. Dit pakt hij goed op en we kijken dan ook uit naar zijn verdere ontwikkeling in de komende maanden van zijn stage."

Waardevolle kennis 

Tjalle geeft zelf ook aan veel plezier te hebben in zijn stage en dat hij al het nodige heeft geleerd. In de komende maanden van zijn stage hoopt hij nog veel meer te leren. De enthousiaste Tjalle over zijn doelen: "Met name op het gebied van administratieve boekhouding hoop ik nog veel te leren en die mogelijkheden zijn hier volop. Ik krijg goede ondersteuning en ook de ruimte om mijn werkzaamheden uit te voeren. Ik probeer dit zo goed mogelijk te doen, waardoor uiteindelijk aan het eind van mijn stage zowel WVHL als ik positief kunnen terugkijken en ik waardevolle kennis heb opgedaan die handig is in het bedrijfsleven." 


Wigger Van het Laar is een erkend leerbedrijf en bieden diverse stagemogelijkheden voor 'jong' talent! Studenten kunnen bij ons kennis en ervaring opdoen.

Almelo Academy
Explootvrije dagen december
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 22 januari 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven