Sponsorbord bij AVC Heracles

Sponsorbord AVC Heracles WVHL

Sinds juni hangt er op het sportpark van AVC Heracles aan de Verlengde Sportlaan 1 in Almelo een prachtig sponsorbord van UwContributie.

Richard van het Laar: "We hebben met de voorzitter van AVC Heracles, notaris Jan Smelt, al lange tijd een goede relatie. Het is mooi om op deze wijze onze samenwerking vorm te geven met een bord aan het hoofdveld van AVC Heracles. Ook vinden we het mooi om zo een kleine financiële bijdrage te leveren aan een amateurclub in Almelo." Bovendien is AVC Heracles niet zomaar een club in Almelo benadrukt Richard: "Hier wordt op heilige grond gespeeld. Het Almelose voetbal is immers hier begonnen en staat op dit sportpark de Monumentale Tribune Heracles 1924, een prachtig meesterwerk. Mooi dat ook wij nu te zien zijn op deze mooie sportlocatie."

Verenigingen uit de regio

Een bord langs het hoofdveld moet er bovendien toe leiden dat ook andere verenigingen zien dat UwContributie bestaat. Nessah van het Laar: "Met UwContributie leveren we een dienst die een vereniging ontlast en bovendien zorgt voor een gezonde cashflow. Dit gunnen we alle verenigingen uit de regio! Hopelijk maakt onder andere dit bord andere clubs nieuwsgierig naar onze diensten en kunnen wij ook hen in de toekomst ondersteunen bij het innen van contributie en het op orde brengen van de ledenadministratie."


Maatschappelijk ondernemen

Naast AVC Heracles kunnen er meer verenigingen uit de omgeving rekenen op financiële steun van Wigger Van het Laar. Richard: "We sponsoren onder andere de Zwem- en Polovereniging De Veene, voetbalvereniging DETO en het wielerevent 'Profronde van Almelo'. Dit doen we niet alleen voor de bijkomende zichtbaarheid, maar bovenal omdat maatschappelijk ondernemen bij ons zeer hoog in het vaandel staat. In al onze werkzaamheden is dit zichtbaar, hoorbaar en voelbaar. Door af en toe een sponsorbijdrage te kunnen leveren aan mooie initiatieven of verenigingen die belangrijk zijn voor de samenleving proberen we een kleine extra bijdrage te leveren voor de mensen."Gratis informatiebijeenkomst UwContributie

Wil je meer weten over wat UwContributie precies doet? Nieuwsgierig welke voordelen UwContributie voor jouw vereniging heeft? Benieuwd welke (financiële) voordelen het heeft om ons in te zetten? 

Kom dan op maandag 16 september naar ons kantoor voor een gratis informatiebijeenkomst. 
Klik hier voor meer info & aanmelding >>>

Bereikbaar via WhatsApp
Gratis informatiebijeenkomst UwContributie
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 14 augustus 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven