ROC van Twente tevreden over Betaalgenoot

ROC-van-Twente-Logo

Betaalgenoot is een dienst van Wigger Van het Laar waarmee we betaaloplossingen bieden voor de klanten van onze klanten. Op een maatschappelijke wijze dragen wij zorg voor het innen van het geld. Eén van onze klanten is het ROC van Twente. Zij bieden met Betaalgenoot de studenten een betaaloplossing door middel van termijnbetalingen.

Wim Rondhuis, financieel medewerker van ROC van Twente, over de samenwerking met WVHL: "Via een algemeen kennismakingsgesprek kwamen we op de mogelijkheden voor betaalregelingen voor onze studenten. We waren op zoek naar een oplossing voor de betaling van cursusgeldfacturen en met Betaalgenoot hebben we onze wensen kunnen verwezenlijken. Wigger Van het Laar heeft een toegankelijke manier gerealiseerd voor onze studenten om een betaalregeling te treffen. Bovendien ontzorgen ze ons in de afhandeling ervan."

De samenwerking is gestart aan het begin van het huidige schooljaar en loopt tot nu toe naar wens: "We zijn uitermate tevreden als het gaat om de uitvoering van de gemaakte afspraken. Door de grote aantallen weten we dat onze studenten de service ook kunnen waarderen. We krijgen namelijk geen enkele negatieve reactie. In de komende periode willen we dan ook op de huidige voet verder en onderzoeken welke verdere mogelijkheden er nog meer zijn. Al met al is Wigger Van het Laar voor ons een prettige partij om mee samen te werken. De afspraken worden nagekomen, we worden goed ontzorgd en ze leveren een dienst waar wij en onze studenten erg tevreden over zijn."


Karin Wigger: "Betaalgenoot past in onze visie op dienstverlening. Niet alleen incasseren wanneer er een factuur niet betaald wordt, maar juist het voorkomen van betaalproblemen.Onze medewerker Nessah van het Laar is een betrokken betaalgenoot die in haar contacten met de studenten haar passie voor het innen van geld en het omgaan met mensen op een succesvolle manier weet te combineren. Wij hebben in het ROC van Twente een hele fijne samenwerkingspartner gevonden om dit traject op te zetten en verder te optimaliseren." Lees hier het hele verhaal van Karin Wigger én Nessah van het Laar over Betaalgenoot en de samenwerking met het ROC van Twente >>>

Betaalgenoot in de praktijk
Mooie en inspirerende woorden van de bondscoach
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 06 mei 2021

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven