Positieve resultaten met UwContributie

Uwcontributie-2

Met UwContributie bieden wij verenigingen de mogelijkheid om de contributie inning uit handen te geven. Met onze kennis, ervaring en expertise zorgen wij dat de penningmeester ontlast wordt én de vereniging een goede cashflow kent.  

Gezonde cashflow 

De volledige contributie inning kunnen verenigingen in vertrouwen bij ons in handen leggen. Wij zorgen ervoor dat de inkomsten uit het lidmaatschap tijdig op de rekening staat en de leden hierover zorgvuldig geïnformeerd worden. Op het moment dat betalingen uitblijven signaleren wij dit. Opvolging van storneringen en actieve inzet op achterstallige contributiebetalingen nemen wij ook voor onze rekening. Richard van het Laar: "Op basis van de ervaringen van de verenigingen waarvan wij de contributie inning doen zien we hele mooie resultaten. De storneringen nemen met ruim 50% af. Bovenal ontstaat er een hele gezonde cashflow. Dit maakt dat het bestuur de vereniging weer nieuwe impulsen kan geven, waarbij de penningmeester een belangrijke rol in kan spelen doordat hij is ontlast met de last van het innen van de contributie."  

Meer dan contributie inning 

Veel sportverenigingen werken met Sportlink om de administratie op orde te houden. Het spreekt dan ook voor zich dat wij de kennis in huis hebben om met Sportlink te werken. Vanuit het account van de vereniging doen wij de contributie inning en eventuele opvolging. Bovendien ondersteunen wij de ledenadministratie. Nessah van het Laar: "Leden van de vereniging kunnen via onze site contact opnemen met ons voor vragen over betalingen. De e-mails die wij ontvangen verwerken wij direct en nemen op deze wijze ook een stuk ledenadministratie voor onze rekening. Hierbij werken wij uiteraard nauw samen met de ledenadministratie van de vereniging. Hierin hebben we ook vaak een adviserende rol om processen beter te laten verlopen en zo oplossingen te bieden aan de vrijwilligers die zich bezighouden met de administratie. Voor hen wordt het werk hierdoor ook minder belastend én dus leuker."

Mede door het bijwonen van bijeenkomsten blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Sportlink. Bovendien breiden wij onze kennis over Sportlink verder uit zodat wij onze klanten, én hun leden, nog beter van dienst kunnen zijn. Lees hier over ons bezoek aan de bijeenkomsten van Sportlink in de afgelopen periode >>>


Verenigingen met een blije penningmeester ...  

Sportlink expert
Onze kantoorhond Tukker
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven