Positief toetsingsverslag KBvG

KBvG-logo-fc-LR-kopie-2

In de afgelopen periode heeft er een audit plaatsgevonden bij Wigger Van het Laar door de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Deze audit wordt gedaan in het kader van de KBvG Normen voor Kwaliteit. Hiermee heeft de beroepsgroep een kwalitatieve standaard neergelegd waarin aandacht is voor het borgen van commerciële kwaliteit van de dienstverlening en voor het voeren van een goede bedrijfsvoering.

Wigger Van het Laar heeft een positief toetsingsverslag ontvangen ten aanzien van de Normen voor Kwaliteit van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Wat houdt dit precies in voor u als klant van Wigger Van het Laar? 

Kwaliteit geen loze kreet  

Elke dienstverlener, ongeacht welke branche, geeft aan 'kwaliteit' te leveren. Middels inzage in auditresultaten heeft een toetsingscommissie van de KBvG vastgesteld dat ons kantoor daadwerkelijk 'kwaliteit' levert. Naast deze controle vanuit de beroepsgroep is er op gerechtsdeurwaarders daarnaast ook nog tuchtrechtelijk toezicht. Vinden schuldenaren dat ze onterecht behandeld zijn door een gerechtsdeurwaarder? Dan kan een onafhankelijke tuchtrechter sancties opleggen, deurwaarders schorsen, of zelfs uit hun ambt zetten. Middels dit systeem van toezicht kunnen zowel schuldeisers als schuldenaren erop vertrouwen dat incasso via een gerechtsdeurwaarderskantoor correct, en volgens de regels, verloopt.

Bij Wigger Van het Laar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Mede gelet op de soms negatieve publiciteit rondom de branche achten wij het van extra groot belang om zowel schuldeisers als schuldenaren te kunnen aantonen dat hun dossiers bij ons in betrouwbare handen zijn. Middels objectieve keurmerken en certificaten trachten wij dit soort zaken aantoonbaar te maken richting de markt en is 'kwaliteit' bij ons géén loze kreet. Wij zijn dan ook erg blij dat we opnieuw een positief toetsingsverslag hebben mogen ontvangen van de KBvG. 

Lancering Schuldenwijzer
Training Telefonische Debiteurenbewaking
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 14 juli 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven