Nieuwsbrief Training & Opleiding

Training & Opleiding WVHL

Binnenkort presenteren wij ons nieuwe aanbod trainingen en opleidingen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Training & Opleiding.  

Sinds 2017 bieden wij op onze locatie in Almelo diverse trainingen, cursussen, workshops en opleidingen aan. Ook dit jaar hebben wij weer een divers aanbod weten te realiseren. Inspirerende en leerzame trainingen en opleidingen met verschillende thema's. Allen verzorgt door ervaren en deskundige professionals.

Enkele van de door ons aangeboden trainingen en opleidingen gelden voor de studiepunten in het kader van permanente educatie. Onder andere voor gerechtsdeurwaarders en advocaten geldt immers een educatieverplichting, waardoor men een minimumaantal PE-punten moet behalen. Wij bieden hen deze mogelijkheid graag dichtbij huis in Twente. Richard van het Laar: "Wij zijn in 2017 begonnen met het aanbieden van trainingen en opleidingen, omdat we merkten dat we vanuit het Oosten doorgaans meer reistijd kwijt waren dan studietijd. In ons pand hebben we een prachtige ruimte waar we uitstekend trainingen en opleidingen kunnen aanbieden. Eén en één was al snel twee. Zo bieden we een praktisch oplossing: educatie dichtbij huis."

- binnenkort meer informatie - 

Gemotiveerde stagiair: Tarik van Berlo
Sportlink expert
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven