Martijn Hannink van stagiair naar medewerker

Martijn-Hannink

Op het ROC van Twente volgde Martijn Hannink de opleiding Juridisch-administratief dienstverlener en zocht een stageplaats. Bij Wigger Van het Laar vond de inmiddels 22-jarige student zijn plek en begon in april vorig jaar aan zijn werkzaamheden als stagiair.

"De eerste maanden van de stage waren voor mij soms een rollercoaster aan van emoties. Er kwam veel op mij af en dit was even wennen. Het was mede hierdoor ook op persoonlijk vlak een hele leerzame stage. Bovenal heb ik vooral veel kennis opgedaan en kijk ik met een heel goed gevoel terug op mijn stageperiode.", aldus Martijn. Tijdens zijn stage deed hij zeer uiteenlopende werkzaamheden: "Mijn hoofdtaken waren telefoonbehandeling, dossiers aanmaken, verhaalsonderzoek doen, postverwerking en het versturen van aanmaningen. Daarnaast had ik nog diverse bijtaken, zoals het verwerken van de insolventies." 

"Mijn stage bij Wigger Van het Laar heeft me doen laten inzien dat er voor elk probleem een oplossing is!"

Martijn Hannink

​Plezier
De werkzaamheden die Martijn deed als stagiair mag hij sinds 25 maart, nadat hij met succes zijn stage wist af te ronden, voortzetten als werknemer van Wigger Van het Laar. Bovendien gaat hij zich meer verdiepen in losse opdrachten en mag hij zich vanaf nu Incasso Medewerker en Specialist Verhaalsonderzoek noemen. Martijn over zijn nieuwe rol binnen het team van WVHL: "Ik ben zeer blij dat ik de kans heb gekregen om mijn opgedane kennis en ervaring nu in te kunnen blijven zetten en me op deze manier verder te kunnen ontwikkelen. Ik kijk hier erg naar uit! Het feit dat de werkzaamheden divers zijn en het elke dag anders kan zijn door onverwachtse gebeurtenissen is wat mij triggert en maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Bovendien is de sfeer op kantoor erg goed en dat is fijn werken samen!".

Mooie ontwikkeling
Karin Wigger heeft Martijn zien groeien tijdens zijn stage en besloot hem niet meer te willen missen: "Bij de start van zijn stage was Martijn nog wat terughoudend en onzeker. We gaven hem veel taken die hij zelfstandig moest doen, waardoor hij zelfvertrouwen heeft opgebouwd. Dit is onder andere terug te horen in de telefoongesprekken die hij voert en de wijze waarop hij de klanten te woord staat. Ook als lid van het team heeft hij zich ontwikkeld. Hij werd meer en meer ontspannen en weet inmiddels de boel stevig op stelten te zetten op kantoor, met zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek. Al met al zijn wij blij Martijn te kunnen behouden binnen ons team als vaste medewerker."

Kennis uitbreiden
In de aankomende periode is Martijn dertig uur per week aanwezig op het kantoor in Almelo. Vanaf september start hij met de opleiding HBO Rechten en zal hij zijn uren afbouwen: "Ik wil mij graag verder ontwikkelen en deze opleiding zie ik als een mooie volgende stap. Hoe de toekomst er uit gaat zien, en of dit voor mij in de incassowereld is, dat weet ik nog niet. Ik houd al mijn opties open en wil nu vooral ervaring opdoen, mijn kennis uitbreiden en mezelf verder ontwikkelen. Het is heel fijn dat ik deze kans bij Wigger Van het Laar nu volop krijg, want leren doe ik hier elke dag. Zo heeft de stage ervoor gezorgd dat ik ook op persoonlijk vlak een ander mens ben geworden en nu mezelf als werknemer mag bewijzen.", aldus een dankbare en leergierige Martijn. 

Onze kantoorhond Tukker
Een nieuwe stijl
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven