Kantoor vrijdagmiddag gesloten

Bedrijfspand-wvhl

Dit jaar vieren wij ons 20-jarig bestaan. Ondertussen staan wij niet stil en hebben wij onze blik op de toekomst gericht. Eerder dit jaar presenteerden wij met trots ons nieuwe logo en de nieuwe website. Onder leiding van Henco van der Weijden van Compassionate Leadership werken we ondertussen aan onze visie. 


Al lange tijd staan wij met het gehele team bewust en gericht stil bij de toekomst van Wigger Van het Laar. We kijken naar de diensten die we leveren, onze expertises die we in huis hebben en op welke wijze wij onze klanten hiermee zo goed mogelijk van dienst zijn en blijven. Het is ons doel om goed te doen, voor onze klanten en debiteuren. Hiervoor zetten wij ons al twintig jaar met enthousiasme en inspiratie dagelijks in.
De tijden veranderen, onze diensten breiden zich uit en we willen voorbereid zijn op de toekomst. Om die reden besloten we gezamenlijk onze visie onder de loep te nemen. Onder ervaren en deskundige begeleiding hebben we dit vorm laten geven door Henco van der Weijden. Er hebben inmiddels diverse bijeenkomsten plaatsgevonden en onze nieuwe visie krijgt meer en meer vorm.


Aankomende vrijdagmiddag, 5 juli a.s., staat er opnieuw een visie bijeenkomst op het programma. Om die reden sluiten wij ons kantoor in de middag. We zijn vanaf 08:30 uur geopend tot 12:00 uur. Vanaf maandagochtend 8 juli zijn wij weer bereikbaar. 

Gratis informatiebijeenkomst UwContributie
Behaal PE punten bij Wigger Van het Laar
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 20 september 2019

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven