Kantoor vrijdag 11 oktober gesloten

694

Op vrijdag 11 oktober a.s. is ons kantoor gesloten. Ter gelegenheid van ons twintigjarig bestaan hebben wij een personeelsuitje. Ons staat een passend programma te wachten.

Vrijdag vertrekken we met het gehele team naar Den Haag voor twee mooie creatieve activiteiten. We bezoeken Cirque du Soleil om creatieve inspiratie op te doen. Ook bezoeken we het Escher museum om een verrassende kijk op de werkelijkheid te verkrijgen.

Op zaterdag 12 oktober worstelen wij ons door de stad Den Haag op Segways. Dit onder het motto 'een weg afleggen op verschillende manieren'. Vervolgens keren wij weer richting het Oosten van het land met een hoop energie en inspiratie.

Karin Wigger: "We vieren ons twintigjarig bestaan in stijl, samen met het hele team. Het is een jubileum waar we graag bij stilstaan en met een goed gevoel op terugkijken. Bovenal is het ook een mooi punt om gezamenlijk weer een volgende fase in te gaan, met onze nieuwe visie en passende vernieuwde huisstijl. Met het programma dat we hebben samengesteld zoeken we de creativiteit, inspiratie en beweging op. Iets wat wij in onze service en dienstverlening terug laten zien bij het zorgen voor krachtige oplossingen voor onze klanten."

Al met al staan er twee inspirerende dagen op het programma voor het WVHL Team, waarbij teambuilding centraal staat en gezelligheid zeer zeker niet zal ontbreken.

Vanaf maandag 14 oktober is het kantoor weer geopend en staan al onze medewerkers weer klaar voor jullie. 

Sylvana nieuwe incasso- en executiemedewerker
Sponsor Profronde Almelo
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven