Joyce Frielinck vanaf februari in loondienst

JoyceFrielinck

De 20-jarige Joyce Frielinck loopt sinds september 2018 stage bij Wigger Van het Laar. Vanaf februari 2019 is ze niet langer stagiaire, maar voor twee dagen in de week één van de vaste medewerkers.

Joyce volgt op dit moment de studie HBO-Rechten aan de Saxion Hogeschool in Enschede en zit in haar derde studiejaar. Haar stageperiode is erg goed bevallen: "Tot nu toe vind ik mijn stage erg leuk en uitdagend. Ik heb al erg veel geleerd en mijn kennis uit kunnen breiden op diverse fronten. Ik houd me voornamelijk bezig met het minnelijk traject, waaronder het versturen van sommaties en ingebrekestellingen. Daarnaast heb ik veel contact met verschillende partijen, waaronder onze opdrachtgevers. Ook houd ik me bezig met het oplossen van juridische vraagstukken en door het vertrek van Collin houd ik me sinds kort ook een beetje bezig met het executietraject." Een veelzijdige stage, waarbij Joyce ook regelmatig mee mag kijken met de werkzaamheden buiten het kantoor: "Enkele weken geleden mocht ik met Richard mee voor een executieverkoop en aan het begin van mijn stage heb ik meegekeken bij een taxatie. Op de dinsdag ben ik af en toe ook te vinden bij een rolzitting in de rechtbank, samen met Manon of Amiëlla. Hier leer ik veel van!"

"Waar anderen in problemen denken, denkt Wigger Van het Laar in oplossingen"
Na een stageperiode van enkele maanden heeft Joyce kunnen ervaren hoe het werken eraan toegaat: "Wat mij vooral is opgevallen, is het feit dat hier bij Wigger Van het Laar erg oplossingsgericht gedacht en gehandeld wordt. Op kantoor doet iedere medewerker er alles aan om een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor zowel de opdrachtgevers als debiteuren. Dit vind ik erg leuk en fijn werken. In combinatie met het laagdrempelig, en bovenal menselijk contact, met alle partijen is het hier een hele fijne werkplek!"

Ontwikkelen & groeien
Ondanks dat haar stage ten einde loopt, blijft Joyce dus werkzaam voor Wigger Van het Laar. Vanaf februari is ze twee dagen in de week in loondienst als juridisch medewerker. "Het is ontzettend gaaf dat ik deze kans krijg. Een enorme uitdaging en voor mij de kans om me, naast mijn studie, te ontwikkelen binnen het vakgebied.", zegt Joyce enthousiast. Ze blijft dezelfde werkzaamheden uitvoeren die ze tot nu toe tijdens haar stage ook deed: "Ik blijf me voornamelijk bezighouden met het minnelijke traject en ben voor verschillende partijen contactpersoon." Naast de twee dagen dat ze op kantoor zit, is Joyce te vinden in de collegezalen: "Ik ga mijn studie uiteraard afronden en combineer dit met het werken. Mijn voornemen is ook om door te studeren en uiteindelijk mijn diploma's als deurwaarder te behalen. Ik vind namelijk het persoonlijke contact met mensen vooral erg leuk. Groeien en mezelf blijven ontwikkelen is al met al mijn streven en met deze mooie kans bij Wigger Van het Laar kan ik hier invulling aan geven."

Mooie kansen
Karin Wigger over Joyce en haar werkzaamheden bij Wigger Van het Laar: "Wij zijn erg blij dat Joyce ons team komt versterken, nadat ze haar stage bij ons heeft afgerond. Ze is een echte toegevoegde waarde voor het team met haar vrolijke aanwezigheid en haar passie voor het werk. De positieve manier waarop Joyce met de klanten en debiteuren communiceert past heel goed bij onze visie. Bovendien is ze, doordat ze nog studeert, ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op juridisch gebied. Dit is voor ons en onze klanten fijn en erg waardevol. Al met al biedt haar gedrevenheid om zichzelf te blijven ontwikkelen, de motivatie om te blijven leren en wellicht zelfs tot deurwaarder uit te groeien mooie kansen voor Joyce en voor ons." 

Collin Raanhuis verlaat Wigger Van het Laar
Jolien Kral-Bakker nieuwe medewerker WVHL
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven