Jolien Kral-Bakker nieuwe medewerker WVHL

Jolien-Kral-Bakker

Vanaf februari verwelkomen wij Jolien Kral-Bakker binnen ons team. De 31-jarige Jolien gaat aan de slag als Medewerker Executie.

Jolien heeft bij Landstede in Zwolle haar opleiding Administratief Juridisch Medewerker – Zakelijke Dienstverlening (MBO-4) gevolgd. In 2009 is ze vervolgens begonnen als Incassomedewerker bij BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten in Deventer. Jolien: "Ik ben hier begonnen als incassomedewerker op zowel de minnelijke als executoriale portefeuille. Het was de plek waar ik kennis kon opdoen over wat er mogelijk is binnen de deurwaarderij. Zo leerde ik onder andere meer over de executiemogelijkheden en hoe vorderingen te incasseren. Na 2 ½ jaar besloot ik mijn kennis verder te ontwikkelen door de overstap te maken naar Flanderijn & Vaes in Apeldoorn." Naast haar werkzaamheden als Incassomedewerker volgde ze hier ook diverse cursussen, waaronder Professioneel Incasseren en Taalperfect – Spelperfect. Bovendien diepte ze haar kennis over de beslagvrije voet verder uit en diende ze rondom dit thema als vraagbaak voor collega's.

Meer dan een incassomedewerker
Sinds 2014 is Jolien werkzaam bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders in Amersfoort als Incassomedewerker en specialist beslagvrije voet. In de afgelopen maanden heeft ze haar werkzaamheden gecombineerd met de functie 'Medewerker Privacy en Kwaliteit': "Vanuit deze rol was ik onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits en het voorbereiden en begeleiden van externe audits ten behoeve van het behalen en behouden van de ISO-certificering. Ik deed daarnaast ook de klachtenregistratie en heb zorg gedragen voor bewustwording en toezicht op nieuwe wet- en regelgeving, waaronder de AVG." Naast haar werk is Jolien gelukkig getrouwd en trotse moeder van de 2-jarige Luuk en de pasgeboren Daan. In haar vrije tijd bezoekt ze regelmatig concerten, festivals én de voetbalwedstrijden van Heracles Almelo.

Thuis in Almelo
Jolien is geboren in De Bilt en woonachtig in Apeldoorn. De keus om te gaan werken in Almelo voelt desondanks als thuiskomen voor Jolien: "Een aantal jaren geleden won ik een seizoenkaart voor Heracles Almelo. Met veel plezier ging ik naar de wedstrijden in het Polman Stadion. De sfeer en het spel zijn me zo goed bevallen dat ik nog steeds de wedstrijden bezoek. Mede hierdoor voel ik me denk ik erg thuis in Almelo. Met regelmaat checkte ik dan ook de website van Wigger Van het Laar om te kijken of er openstaande vacatures waren. Als succesvol incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor in Almelo leek mij dit namelijk de ideale werkplek! Ik twijfelde dan ook geen moment toen ik de vacature eind vorig jaar voorbij zag komen. Naast het feit dat ik kan gaan werken in Almelo spreekt het kantoor me ontzettend aan, mede door het persoonlijke contact en de menselijke benadering die bij Wigger Van het Laar hoog in het vaandel staan."

Verder professionaliseren
Karin Wigger: "Op basis van de gesprekken die we hebben gehad met Jolien geloven we erin dat Jolien heel goed bij ons past. Haar enthousiasme en passie voor het deurwaarderwerk gaven de doorslag om de keus op haar te laten vallen. Zij gaat zich verdiepen in alle mogelijke ambtelijke opdrachten die bij ons behandeld moeten worden en hierin vormt ze een team met Brigit Oude Nijhuis. Met haar kennis van de beslagvrije voet gaat onze dienstverlening op dit gebied nog beter worden en zijn wij hierdoor onze klanten nog beter van dienst. Ook zal Jolien gaan bijdragen aan de algemene processen op ons kantoor zodat wij nog verder professionaliseren."

Op maandag 4 februari start Jolien met haar werkzaamheden: "Ik kijk er erg naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring in te gaan zetten bij Wigger Van het Laar én tegelijkertijd uit te breiden. Samen met mijn nieuwe collega's ga ik me inzetten om het beste resultaat te realiseren voor onze klanten, op de menselijke wijze waar Wigger Van het Laar voor staat. Ik zal zorg dragen voor het incasseren van vorderingen en advies geven aan onze klanten daar waar nodig." Op maandag, woensdag en vrijdag is Jolien werkzaam en aanwezig op ons kantoor in Almelo.

Joyce Frielinck vanaf februari in loondienst
UwContributie in ontwikkeling
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven