Het verhaal van Bob

WVHL-Visie---verhaal-Bob1-kopie

Wigger Van het Laar is al meer dan 20 jaar een succesvol incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor in Almelo. Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit meer dan incasseren en de werkzaamheden van gerechtsdeurwaarders.

Een andere rol

Sinds vorig jaar zijn er diverse ontwikkelingen in het bedrijf. Zo is er een nieuwe huisstijl gepresenteerd en is, in samenwerking met Henco van der Weijden van Compassionate Leadership, de visie en missie onder de loep genomen. Er is een nieuwe weg ingeslagen vertelt Richard van het Laar: "De samenleving vraagt om een andere rol van deurwaarder en daarom vinden wij ons als bedrijf opnieuw uit. Onze kernwaarden worden centraal gesteld: de wil om meerwaarde te creëren, eerlijkheid en respect. Samen met ons team zorgen we ervoor dit met een gepassioneerde betrokkenheid in de praktijk ten uitvoer te brengen."

Missie

De nieuw ingeslagen weg is vertaald in een vernieuwde missie en visie. Bij het creëren hiervan was de centrale vraag: 'Wat maakt Wigger Van het Laar zo krachtig?'. Het antwoord hierop werd gevonden met het gehele team waarin duidelijk naar voren kwam dat oplossingen bieden, een sociale werkwijze en de kwaliteiten om passende maatregelen te durven en kunnen nemen belangrijke elementen waren. Dit alles werd uiteindelijk in samengevat als volgt geformuleerd:

Door het creatief combineren van hart met hard, komen we tot bijzondere, effectieve en vooral krachtige oplossingen.

Hart & hard

Wij komen in beeld wanneer organisaties een verstoorde relatie hebben met de debiteuren; degenen die geld verschuldigd zijn, maar om welke redenen dan ook niet overgaan tot betaling. De facturen worden niet betaald en organisaties kunnen de zaken niet afwikkelen met allerlei consequenties van dien. Wij maken een einde aan deze verstoorde relaties. Met het hart warm en het hoofd koel helpen we onze klanten bij het duurzaam onderhouden van functionele relaties met debiteuren.

Bekijk hieronder hoe onze missie en visie in beeld is gebracht op een eenvoudige wijze met Bob in de hoofdrol … 

Van twijfel naar inspiratie
Dé specialist voor woningcorporaties
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven