Geslaagd event over financiële gezondheid sportclubs

Afbeelding3

Op maandag 29 oktober 2018 hebben wij van UwContributie een avond georganiseerd voor sportverenigingen. In Vroomshoop bij Het Punt kwamen verenigingen samen om kennis te delen én ontvangen. Op deze avond zijn de clubs meer te weten te komen over onder andere UwContributie, de applicatie Sportlink en de tool Maatschappelijk Financieren.

Gastsprekers Wim van Rijswijk van Maatschappelijk Financieren en Ramon Nijhuis van Sportlink hebben op deze avond meer verteld over hetgeen waar zij zich mee bezig houden.

Meer rendement
Wim legde op deze avond de voordelen uit die Maatschappelijk Financieren kan bieden voor elke vereniging via haar bedrijfsonderdeel "Financieren voor verenigingen". Ongeacht de grootte van de vereniging weet Maatschappelijk Financieren er een onafhankelijk financieringsmodel erbij te ontwikkelen met een verrassend laag rentepercentage.

Ramon Nijhuis van Sportlink legde haarfijn uit hoe de sportvereniging van de toekomst via Sportlink elk lid weet te bereiken via een alles-in-een oplossing voor App, Web en TV. De tijd van een bericht op de website zetten is voorbij, maar via Sportlink kan de ledenadministratie tot aan de bardiensten worden ingevuld.

Ook UwContributie vertelde wat wij voor verenigingen kunnen betekenen. Met haar simpele, toegankelijke en waardevolle dienst neemt UwContributie de inning van de contributie volledig over zodat de penningmeester wordt ontlast van uitvoerende taken zoals innen, storneren, herinneren en aanmanen. "Wij willen een vrolijke penningmeester", aldus Richard van het Laar.


UwContributie Event 2019
De reacties van alle aanwezigen was eenduidig: een leerzame en waardevolle avond! De clubs vertrokken met inspiratie en kennis om mee aan de slag te gaan binnen de vereniging. Het succes van deze avond maakt dan ook dat wij in 2019 wederom een avond organiseren voor verenigingen over de financiële kansen en mogelijkheden. Noteer daarom alvast de UwContributie Event van volgend jaar in uw agenda: maandag 30 september. 

Contact
Bent u nieuwsgierig en wilt u als sportvereniging meer weten over financiële mogelijkheden met het oog op de toekomst? Wij geven u graag tips en kijken met u mee wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak. 

Wat is het verschil tussen een incassobureau en ge...
Tanja begonnen aan haar stage
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven