Een nieuwe stijl

Imacwvhl

De tijden veranderen en ook bij Wigger Van het Laar zijn er in de afgelopen periode de nodige veranderingen geweest op vele fronten. De website was niet meer passend bij onze organisatie en daarom presenteren we nu met gepaste trots ons nieuwe logo én de compleet vernieuwde website.

Richard van het Laar: "Wij merken een veranderende behoeftevraag vanuit het werkveld. Klanten willen graag ontzorgd worden. Ze ervaren onze expertise en nuchtere kijk op 'problemen' als een verademing. 'Had ik dat maar eerder geweten', horen wij vaak. Voor bijna elk probleem hebben wij een oplossing. Wanneer wij die niet direct hebben, dan zorgen we ervoor dat die gevonden wordt. Ik vergelijk een probleem dan ook vaak met een sinaasappel: wanneer je de schil eraf haalt, ziet het er al totaal anders uit. Met deze frisse en nieuwe blik, kunnen wij weer krachtige oplossingen bieden en onze klanten van dienst zijn. Deze frisse en heldere blik gaan onze klanten vanaf nu ook terugzien in onze huisstijl."

Krachtig in oplossingen

Wigger Van het Laar viert dit jaar haar twintigjarig bestaan. In al die jaren is WVHL een deskundige en betrouwbare partner gebleken op het gebied van incasso en juridische zaken. Een specialist op vele fronten wanneer het om financiële en juridische zaken gaat. Tegelijkertijd heeft WVHL haar aanbod meer en meer weten uit te breiden dankzij haar kennis en ervaringen. Inmiddels is Wigger Van het Laar dan ook meer dan een kantoor alleen voor incasso en gerechtsdeurwaarders. Dit ziet u terug in ons logo, op onze site en in onze complete aanbod.

Karin Wigger: "Wij hebben onze kennis, opgedaan bij incasso en ons gerechtsdeurwaarderswerk, ook toegepast op andere gebieden. Met name in het pre-incassotraject kunnen wij onze klanten nu nog meer en beter van dienst zijn, maatwerk leveren en werk uit handen nemen. Zo ondersteunen wij verenigingen onder andere bij het innen van contributies met onze dienst UwContributie. En met Betaalgenoot kunnen wij de klanten van onze opdrachtgevers betaalregelingen laten treffen. Deze Factuurdiensten passen goed bij onze visie om een bredere dienstverlener te zijn op financieel en juridisch gebied. Mede hierdoor kunnen wij nog beter krachtige oplossingen bereiken voor onze klanten."

Website

Op de nieuwe website vindt u alle basisinformatie over Wigger Van het Laar. Onze expertisegebieden worden uitgelicht en alle informatie over onze aanvullende diensten is terug te vinden. Bovendien vindt u op de site actueel nieuws over WVHL en interessante ontwikkelingen uit de financiële & juridische wereld. In de komende periode wordt de site verder ontwikkeld, mede op basis van feedback en de wensen en behoeften van onze klanten, om zo optimaal de juiste informatie en service te kunnen verlenen. Houd daarom onze site in de gaten en volg ons ook op LinkedIn en Twitter om op de hoogte te blijven.

De nieuwe logo's

Net zoals de website is ook de algehele huisstijl nog volop in ontwikkeling. In de komende periode is de kans groot dat u dan ook nog zowel onze oude logo's als nieuwe logo's voorbij ziet komen. Stap voor stap nemen wij afscheid van het oude en vertrouwde logo, en integreren wij het vernieuwde logo. Enkele logo's van onze specifieke diensten verdwijnen en slechts een logo van UwContributie en Betaalgenoot blijven bestaan, naast ons basislogo.

Afscheid

​Van de onderstaande logo's gaan we in het komende jaar stap voor stap afscheid nemen. 

Martijn Hannink van stagiair naar medewerker
Bemiddelingskosten terugeisen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven