Collin Raanhuis verlaat Wigger Van het Laar

Collin-Raanhuis-WVhL-300x300

Vanaf het nieuwe jaar is Collin Raanhuis niet langer werkzaam bij Wigger Van het Laar. Na acht maanden kiest de jurist en executiespecialist voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière: "Ik ben nu vier jaar werkzaam in de deurwaarderij en ben nu tot de conclusie gekomen dat ik meer beweging zoek in mijn werk, zowel fysiek als mentaal."

Collin heeft met veel plezier gewerkt op ons kantoor in Almelo: "Ik maakte een paar maanden geleden de overstap van een groot kantoor naar Wigger Van het Laar. Een kleiner kantoor en dit was voor mij even wennen, want het was een wereld van verschil. Opeens zat ik op een werkplek waar iedereen alles van elkaar kon horen en zien. Het beviel me goed! Het zorgde er namelijk voor dat je snel weet welke collega de zaakbehandelaar is en wat er in grote lijnen speelt rondom een dossier. Dit, en het feit dat ik ontzettend leuke collega's heb, zorgde voor een hele fijne werksfeer. Collega's die altijd enorm behulpzaam waren. Altijd de tijd om vraag te beantwoorden of een dossier te overleggen." Al met al kijkt Collin terug op leuke, gezellige en leerzame tijd.

Naast een fijn team en de prettige werkplek heeft hij ook altijd uitdaging gevonden in zijn werk: "Het leuke aan mijn werkzaamheden vond ik het zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden om een vordering te incasseren. Welke verhaalsmogelijkheden zijn er, welke mogelijkheden zijn weggevallen en welke nieuwe mogelijkheden zijn er ontstaan? Ook het kunnen uitleggen van onze werkzaamheden en het uiteenzetten van vorderingen aan debiteuren was zeer interessant, omdat het begrip creëert en er zelfs voor zorgt dat erg boze mensen door een goede uitleg tot rust komen tijdens een goed gesprek."

Ondanks het plezier bij Wigger Van het Laar ging Collin op zoek naar een nieuw werkgebied: "In de deurwaarderij kun je je uiterste best doen om op een zo'n verantwoord mogelijke manier, en met duidelijke communicatie, een vordering te incasseren. Het blijft echter een invordering en blijven veel mensen dit als negatief ervaren. Ik ben toe aan een andere omgeving, waarbij ik mensen kan helpen met wat zij willen en zoeken én waarbij ik tegelijkertijd meer in beweging ben. Daarom maak ik een behoorlijke carrière switch. Ik word leidinggevende bij een groothandel voor bouwmaterialen. Ik ben altijd gek geweest op werken met mijn handen en het werken met mensen. Deze nieuwe functie is een combinatie van beide en past daardoor goed bij mij." Collin tot slot: "Ik wens Wigger Van het Laar een toekomst vol groei en positieve ontwikkelingen, en ik hoop dat de gezelligheid blijft!"

Karin Wigger over het vertrek van Collin: "Hij heeft zich in een hele korte tijd onze werkwijze eigen gemaakt en ging direct aan de slag. Hij had een goede klik met onze klanten en was een hele leuke, behulpzame en gezellige collega. We gaan hem dan ook zeker missen! Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe carrière.

Op korte termijn zullen wij onze nieuwe medewerker, die Collin zal gaan vervangen in het nieuwe jaar, voorstellen op onze website. 

Cursus Huurrecht bij woningstichting Almelo
Joyce Frielinck vanaf februari in loondienst
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 21 januari 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven