Betaalgenoot in de praktijk

betaalgenoot_20200211-183943_1

Eén van onze diensten heet 'Betaalgenoot'. Met deze dienst bieden we betaaloplossingen op maat voor onze klanten. Het ROC van Twente is een partij die gebruik maakt van Betaalgenoot.

Karin Wigger: "Op ons kantoor hebben we met regelmaat studenten van het ROC van Twente die bij ons stage lopen. We vinden het waardevol om de jeugd kennis te maken met het werkveld en we zijn blij met de toegevoegde waarde binnen het team van de stagiaires. Mede door deze relatie hebben we contact opgenomen met het ROC van Twente om te kijken of we wellicht meer voor hen konden betekenen."

De oplossing 

Het aanbod kwam voor het ROC op het juiste moment, omdat ze opzoek waren naar een passende betaaloplossing: "De vraag was of er een mogelijkheid bestond om online een mogelijkheid te bieden aan studenten om het studiegeld te betalen, inclusief de mogelijkheid om dit in termijnen te doen. Een vereiste was echter wel dat ROC niet belast zou worden met het zelf controleren van de termijnbetalingen. Als gerechtsdeurwaarderskantoor is ons systeem erop gericht om dit uitstekend te kunnen doen. Hierdoor was de oplossing helder en gingen we aan de slag met Betaalgenoot in te richten naar de wensen van het ROC van Twente en haar studenten."

Betaalgenoot voor ROC van Twente in het kort: een betaalservice om facturen in termijnen te betalen. Wigger Van het Laar controleert de termijnen en verzorgt de opvolging; van aanmaning van incasso. Het is een abonnement dat het organisaties (in dit geval ROC van Twente) en hun klant (de student) zo makkelijk mogelijk maakt om hun facturen te voldoen. Het resultaat voor de organisatie: service naar de klant, meer betaalde facturen en een verbeterde liquiditeitspositie. 

Tijdig innen van geld 

Nessah van het Laar (foto) is vanuit WVHL verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de betalingsregelingen: "Betaalgenoot biedt voor de studenten een mooie oplossing. Voor het schoolgeld dat ze moeten betalen kunnen ze via onze website een betalingsregeling aanvragen. Deze aanvraag komt vervolgens bij mij binnen en verwerk ik in ons systeem. De student ontvangt een e-mail met een betaallink voor het betalen van zijn of haar schoolgeld." Elke maand ontvangen de studenten met een betalingsregeling een nieuwe e-mail met betalingsherinnering, totdat het volledige bedrag is voldaan. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat ze herinnerd worden aan het betalen en krijgt het ROC van Twente tijdig haar geld binnen. Naast het correct laten verlopen van de betalingen vervult Nessah ook een rol in het contact met de studenten: "Ik ben voor de studenten eerste contactpersoon als ze vragen hebben over hun betalingsregeling. Deze kunnen ze stellen via e-mail, telefoon óf WhatsApp. Wanneer ikzelf een student moeilijk kan bereiken is inmiddels gebleken dat WhatsApp de uitkomst biedt en via deze weg het contact beter verloopt.

Optimaliseren

Over de samenwerking met het ROC van Twente is Nessah zeer tevreden: "Bijna dagelijks heb ik contact met Wim Rondhuis, contactpersoon vanuit ROC van Twente. De samenwerking met hem verloopt bijzonder goed. Enige tijd geleden maakten we persoonlijk kennis tijdens de eerste evaluatie. Hier bespraken we op een prettige manier de zaken die goed verliepen en de zaken die nog verbetert en ontwikkelt moeten worden. Deze zijn er namelijk zeker, want het is ook voor ons een nieuwe dienst en we willen graag samen met de gebruiker dit verder optimaliseren in het belang van, in dit geval, de studenten." De reacties van de studenten zijn tot nu toe ook positief. Zo ontvingen we bijvoorbeeld de volgende reactie: "Goede communicatie hebben jullie. Zie je niet bij veel bedrijven moet ik zeggen."

Al met al een mooie samenwerking tussen Wigger Van het Laar en het ROC van Twente. Ook Wim Rondhuis van het ROC van Twente is tevreden. Lees het hier >>>

 Informatie Betaalgenoot

Nieuwsgierig wat Wigger Van het Laar met Betaalgenoot voor uw onderneming of organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op met Nessah van het Laar via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer 085 - 06 43 091. 

Betalingsregeling om rechtszaak te voorkomen
ROC van Twente tevreden over Betaalgenoot
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 06 mei 2021

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven