Almelo Academie 2021: Wigger Van het Laar doet mee!

academy-almelo

'Hoe leuk is die baan? Kom alles te weten over jouw toekomst'… Zo klinkt het credo van de Almelo Academy 2021. Een initiatief om nieuwsgierige HAVO 5 en VWO 6 leerlingen van het Pius X College, Noordik Lyceum, het Erasmus en Canisius een inkijk te geven in diverse Almelose bedrijven.

In de week van 22 t/m 26 november zullen de deelnemende bedrijven laten zien welke producten of diensten ze leveren, hoe deze tot stand komt en wat het bedrijf uniek maakt. Daarnaast wordt uitleg gegeven over loopbaankansen en welke studie(s) nodig zijn om het werk te kunnen verrichten.
De deelnemende bedrijven zijn in verschillende branches verdeeld, namelijk: Legal, HighTech, Health, Economics & Finance, Hospitality / Facility, Business & Landbouw en Public.

Wij vinden het van belang een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het inzicht geven van kansen aan de jeugd; zij hebben immers de toekomst, luidt het cliché. En niets is minder waar. Vandaar onze deelname aan dit initiatief.
Samen met BoldingDavids notarissen en de De Rechtbank / Daniel Huisman Advocaten vormen wij het trio om te zorgen dat leerlingen enthousiast worden van het thema Legal. En daar gaan we voor zorgen.

Vanuit onze kant zullen leerlingen worden meegenomen in de wereld van deurwaarders en incasso-specialisten. Wat we hen vooral willen meegeven is dat deurwaarder geen boeman is die met donder en geweld deuren intrapt om geld te incasseren, maar iemand is die op een verantwoordelijke maatschappelijke en menselijke manier willen meehelpen aan het oplossen en voorkomen van schuldenproblematiek.
We kijken ernaar uit om de enthousiaste leerlingen te ontvangen de 23e!

ROC van Twente kiest voor Betaalgenoot
Onze juridische expert: Emily Asbroek
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 16 mei 2022

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven