Week van het ondernemen

Week van het ondernemen

Deze week wordt in meer dan 160 landen over de wereld de week van het ondernemerschap gehouden. Voor de regio Twente is de ROZgroep de kartrekker om de week van het ondernemen in de spotlights te zetten 


Als Wigger Van het Laar zijnde vinden wij het belangrijk om ook aandacht te schenken aan ‘de week van het ondernemen’. Dit omdat ondernemers binnen het MKB een vaste basis bieden binnen onze klantenkring. 


Als ondernemer onderneemt u graag zonder zorgen. Het komt echter vaak voor dat door tijdsgebrek of geen focus het stukje debiteurenbeheer vergeten wordt. Betaald krijgen voor uw geleverde werk is echter ook van essentieel belang… Want uiteindelijk moet de schoorsteen ook blijven roken. 


Wil je een aantal handige tips of een overzichtelijk stappenplan hoe uw debiteurenbeheer ingericht kan worden? Lees dan vooral onderstaand artikel van de KvK. Hierin staan alle stappen beschreven van hoe u als ondernemer van offerte naar geld op je rekening gaat beschreven.


Hulp nodig?

Heeft u toch moeite of simpelweg geen tijd om uw debiteurenbeheer te onderhouden? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u de helpende hand en helpen u graag met uw debiteurenbeheer.
- Wij handelen snel.
- Wij zorgen voor goede communicatie.
- Wij zijn menselijk betrokken; wij laten ons hart spreken, maar zijn hard als dat nodig is.


Psssttt.. Gratis tip: Als pressiemiddel om betaald te krijgen, kun je de 14-dagenbrief inzetten. Hoe, wat, waarom? Lees onze blog, deze is onder aan de pagina te vinden. Hierin is ook een opzet te downloaden voor uw 14-dagen brief


Zit u als ondernemer aan de andere kant van het verhaal en hebt u te maken met schulden of andere financiële problemen? Dan verwijzen wij u graag door aan ROZgroep, zij adviseren en helpen u bij het afwikkelen van uw schulden en zoeken samen met u naar oplossingen. Gebruik onderstaande button.