Stage lopen bij Wigger Van het Laar

Bij Wigger Van het Laar bieden we een stageplek vanaf februari of september. 

Om jou een goed beeld te geven van hoe een stageperiode bij ons er uit ziet hebben we onze collega Lotte Veld een aantal vragen gesteld. Lotte heeft hier stage gelopen en is na haar stage bij ons team gebleven waar we erg blij mee zijn.


Hoe heb je jouw stageperiode ervaren?

Ik heb mijn stageperiode als erg leerzaam ervaren. Bij Wigger Van het Laar krijg je de verantwoordelijkheid om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat je écht wat leert tijdens je stageperiode en je jezelf erg snel ontwikkelt.

Tijdens mijn stageperiode heb ik geleerd dat de manier waarop je een gesprek met een debiteur aangaat van groot belang is. Hiermee bedoel ik dat de harde aanpak niet altijd werkt en het ook belangrijk is om vanuit de menselijke maat met hen mee te denken.


Hoe is de werksfeer op kantoor?

De werksfeer hier is erg prettig. Het team waar je deel van gaat uitmaken is erg behulpzaam en gezellig. Iedereen heeft oor voor elkaar en helpt wanneer dit nodig is. We werken onderling nauw met elkaar samen wat resulteert in een echt teamgevoel. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijgt de nodige ondersteuning van collega's


Wat zijn belangrijke vaardigheden?

Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn van groot belang in dit werkveld. Het goed te woord kunnen staan van klanten en debiteuren is namelijk een groot deel van het werk. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig leergierig en enthousiast bent


Spreekt dit je aan en wil jij een stageperiode waarin je écht wat leert? 

Bekijk dan onze vacature: https://wvhl.nl/vacature-stagiair