Even voorstellen: Sheila Voigt

Met gepaste trots willen wij u graag het nieuwste teamlid voorstellen: Sheila! Zij komt onze juridische afdeling versterken. En blij dat we zijn met de komst van Sheila. Welkom!


Wie is Sheila?

“23 Jaar oud, geboren in Enschede… Hier echter maar een korte tijd gewoond. Het overgrote deel van mijn leven heb ik in Gronau (DE) doorgebracht, waar ik nu nog steeds woonachtig ben. Dat heeft te maken met het feit dat mijn vader half-Duits is, en mij dus kwart Duits maakt.


Na mijn opleiding MBO juridisch medewerker ben ik doorgestoomd naar het HBO, waar ik rechten heb ik gestudeerd. Na het afronden van HBO heb ik nog kort getwijfeld om mijn master te gaan halen. Vanwege corona en het alleen maar volgen van ‘digitale’ lessen vanuit mijn kamer heeft mij echter grotendeels doen besluiten om aan het werk te gaan.”


En hobby’s?

Ik heb eigenlijk een grote hobby, en dat koken. Het liefst recepten die zo ingewikkeld mogelijk zijn. Misschien dat daar mijn keuze voor Rechten ook wel weg komt, haha. Zowel bij koken als juridische zaken moet je met een goede manier omgaan met de ingrediënten die je hebt.


Waarom WVHL?

Ik heb mijn scriptie geschreven over de beslagvrije voet. Daarnaast heb ik een minor gevolgd over schuldenproblematiek. In die tak van sport ligt mijn interesse. Dus de keuze voor een kantoor als Wigger Van het Laar is daarin niet onlogisch. Ik keek toevallig op hun website en zag de vacature openstaan… En heb daar op geschreven.


Overigens kende ik het kantoor en sommige van de mensen al. Tijdens het schrijven van mijn scriptie heb ik enkele interviews met professionals uit het vak gehouden… En die geïnterviewden mag ik nu mijn collega’s noemen. 


Tijdens de interviews ervaarde al een beetje de gemoedelijke sfeer binnen het kantoor. Een beetje de bekende Twentse nuchterheid. Dat sprak mij als Half-Duitse tukker wel aan. Geen hoogdravend gedoe, maar gewoon recht toe recht aan communiceren. En altijd met respect, ook richting de debiteur.


Mij wel bellen

Waar mensen mij voor mogen bellen zijn in eerste instantie hoofdzakelijk incasso-zaken. Deze zal ik in eerste instantie gaan begeleiden, en met al mijn inzet en enthousiasme naar een goed eind proberen te brengen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ben blij dat ik hier aan de slag ga!

Begrijpelijke taal door deurwaarders voor debiteuren

In een wereld waar communicatie steeds meer vertrouwt op geschreven woorden...

Vooruit kijken is beter dan verwijten

Onlangs heb ik  een mediation-traject afgerond met twee directeuren van twe...

Goede Algemene voorwaarden om juridische problemen te voorkomen

Een juridisch geschil; over het algemeen zit niemand daar op te wachten. Ee...

Top 10 smoezen

Van 'enge deurwaarder' naar 'behulpzame probleemoplosser'

Debiteurenbeheer door WVHL

In onze eerdere blog hebben wij u diverse tips gegeven om een goed debiteur...

Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur?

De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke spin in het web als het om het ma...

Facturen sneller betaald krijgen

Waarom is het belangrijk om een goed debiteurenbeheer te hebben? Een goed d...

Algemene termijnenwet 2023: Feestdagen en gelijkgestelde dagen