Debiteurenbeheer door WVHL

In onze eerdere blog hebben wij u diverse tips gegeven om een goed debiteurenbeheer te voeren. Dit is echter geen taak om er ‘even bij’ te doen; het verdient veel tijd en aandacht. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden.

Waarom uw debiteurenbeheer aan ons uitbesteden?

Het is niet wenselijk om facturen lang open te hebben staan. Zolang er niet betaald wordt, kunt u namelijk niet over het geld beschikken. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat de kans op volledige betaling kleiner wordt naarmate de facturen langer openstaan. Om te voorkomen dat facturen te lang open blijven staan, is het van cruciaal belang dat permanent en consequent aandacht wordt gegeven aan het debiteurenbeheer.

 

Wij kunnen u bij dit proces ontzorgen. Door van onze diensten gebruik te maken geven wij uw debiteurenbeheer dagelijks de aandacht die het nodig heeft en zorgen wij ervoor dat de continuïteit maximaal gewaarborgd wordt.

 

Als financieel-juridisch expert leveren wij hierbij maatwerk. Uw debiteuren worden gebeld, zoals u dat wenst. We begrijpen dat uw debiteuren ook uw klanten zijn en we benaderen hen vanzelfsprekend op een zakelijke en klantvriendelijke manier.

 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw debiteurenbeheer? Plan een gratis gesprek met ons in via onderstaande mogelijkheden

Of stuur een whatsappbericht naar 06 – 20 87 04 05.


Bel ons

Mail ons

Plan afspraak